עבור לתוכן

האם אתם הולכים לקנוות עותק חוקי של WINDOWS VISTA??

האם אתה מתכוון לקנות לעצמך עותק חוקי של המערכת הפעלה הבאה?? 1,448 הצבעות

1. 1. האם אתה מתכוון לקנות לעצמך עותק חוקי של המערכת הפעלה הבאה??

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

תלוי איך אתה מגדיר מוגבל

אתה יכול להתקין, אבל הביצועים לא יהיו משהו

פורסם

אני מוריד כל הזמן את גרסאות ה- beta המתעדכנות ומתקין במחיצה נפרדת במחשב - אמנם הממשק מדהים, ולדעתי סידרו נכון יותר את כל האופציות במקומות נוחים יותר לתפעול, אבל המערכת ממש ממש לא ידידותית כלפי הבעלים שלה - מערכת ה-security פשוט מטריפה לי את השכל. כמשתמש Admin אין לך את כל הזכויות על המחשב, וממש צריך לריב עם המחשב כולל משחק עמוק ב- registry כדי להחזיר בעלות על המחשב. זה מטריף את השכל!

חוצמזה, יש המון בעיות עם דרייברים, גם כאלה שמעה"פ מזהה ומתקינה בעצמה, אבל לזה אני פחות מתייחס בגלל היותה beta.

לכן, בדיוק כמו שאני טוען על חידוש משמעותי יותר מה- VISTA עצמה, וזה ה- D3D10 שיבוא איתה, ממש ממש ממש לא מומלץ לקנות VISTA או להתקינה כמעה"פ ראשית במחשב לפני סוף 2007. כמו Burton, אני חושב שצריך לתת לה להתבגר.

אם יש משהו ש- MS לימדה אותנו במעה"פ, זה ששלב ה- Beta שלהם לא נגמר לפני SP1...

פורסם

. כמו Burton, אני חושב שצריך לתת לה להתבגר.

אם יש משהו ש- MS לימדה אותנו במעה"פ, זה ששלב ה- Beta שלהם לא נגמר לפני SP1...

יש כבר גירסת ביטא שמריצה משחקים 30% יותר מהר מ הXP ....

אני כניראה יקנה אותה .... כי היא מערכת הפעלה מדהימה.

ואין לי כוח להתחיל לפרוץ אותה כל שני ןחמישי כדי לקבל עדכונים וכו

פורסם

אני לא יקנה בקרוב ולצורך הדיון גם לא יוריד

פשוט למישחקים אני עובר לקונסולות ולשימושים אחרים XP מספיקה לי ולאט לאט אני עובר לקוד פתוח בתוכנות כמו

FIREFOX וGIMP לדוגמה

בעינין העיצוב -יש תוכנות שנותנות את אותם הדברים+- שהוסיטה תיתן ככה שזה לא מענין אותי

חוץ מיזה וסיטה אמורה להיות מאוד כבדה וביגלל שאני לא הולך ליקנות או לשדרג בשנה הקרובה

זה יהיה אידיוטי מצידי להתקין וסיטה

אני אישית הרבה יותר מחכה ליתפתחות בתחום הלינוקסים הידידותים מאשר לוסיטה

אבל אולי אני יעבור לוסיטה שהיא תיהיה הרבה זמן בחוץ

ואולי יתקין כמה מערכות על אותו מחשב במחיצות ניפרדות

פורסם

אני מוגבל מצד החומרה לדעתי.

כי אני מריץ את XP באופן חלק מבלי להתפשר על שום הגדרות וכו', עם ויסטה זה לא יהיה ככה.

עם ויסטה אני צריך לשים מקסימום הגדרות הכי מינימאליות כדי שיעבוד לי כמו שה XP עובד לי עכשיו, וזה לא מתאים לי.

אלא אם כן לויסטה תהיה בלעדיות על הרבה מאוד תוכנות ומשחקים שאני צריך.

פורסם
  • מחבר

כי אני מריץ את XP באופן חלק מבלי להתפשר על שום הגדרות וכו', עם ויסטה זה לא יהיה ככה.

עם ויסטה אני צריך לשים מקסימום הגדרות הכי מינימאליות כדי שיעבוד לי כמו שה XP עובד לי עכשיו, וזה לא מתאים לי.

אז כבר לא תהיה לך ברירה וזה יקרה מתי שהוא אני חושב

פורסם

בסופו של דבר אני מאמין שאני אקנה את וויסטא, לא יודע באיזה גירסה.

אני לא חושב שזה ייקרה מיד עם שחרורה, אבל אני דיי בטוח שזה ייקרה מתישהו

פורסם

למה (ואיך?) אתה מודד לפי הגדרות אם אתה לא יודע מה הם אומרות?

אולי וויסטה במינימום (או מקסימום של המינימום כמו שאמרת :) ) תראה ותפעל יותר טוב מXP על מקסימום?

אז כבר לא תהיה לך ברירה וזה יקרה מתי שהוא אני חושב

זה עדיין לא קרה עם XP

ולא יקרה עם VISTA, זה לא כלכלי.

פורסם

למה (ואיך?) אתה מודד לפי הגדרות אם אתה לא יודע מה הם אומרות?

אולי וויסטה במינימום (או מקסימום של המינימום כמו שאמרת :) ) תראה ותפעל יותר טוב מXP על מקסימום?

אולי, אני עדיין לא יודע את זה.

אני הערכתי לפי דרישות המערכת של ויסטה, לכל "רמה" יש דרושות ביצועים אחרות.

פורסם

לא אני הולך להשקיע את הכסף הזה במאק יותר טוב

פורסם

אף אחד עדיין לא יכול לקנות סתם פותחים דיון על משהו שלא יצא עדיין לחנויות אולי המחירים ירדו אולי יעלו ולשלם 199$ לא שווה ותחשבו על זה זה לא רק ה 199$ יצאו גרסאות שידורוג שאם יהיה בה משהו חשבו מאוד אתם תיהיו חייבים לקנות שחבילת שידרוג עולה 99$ הכל יכול לקרות אתם סתם מבלבלים תמוח על זה תחכו ותראו מה יהיה

ואין כזה דבר שאי אפשר לפרוץ את ויסטה כל דבר אפשר לפרוץ תשאירו תעבודה לאנשים שיודעים לעשות זאת ;D

מיקרוסופט עושה עוד פעם אותה טעות רוצה שנשלם לה הרבה כסף!!

ואם אתם קונים תקנו ממיקרוסופט ישראל מהחברה ככה שהם יהיו טיפה זולים יותר מחנויות

פורסם

אף אחד עדיין לא יכול לקנות סתם פותחים דיון על משהו שלא יצא עדיין לחנויות אולי המחירים ירדו אולי יעלו ולשלם 199$ לא שווה ותחשבו על זה זה לא רק ה 199$ יצאו גרסאות שידורוג שאם יהיה בה משהו חשבו מאוד אתם תיהיו חייבים לקנות שחבילת שידרוג עולה 99$ הכל יכול לקרות אתם סתם מבלבלים תמוח על זה תחכו ותראו מה יהיה

פתחו דיון כדי לשאול אם מישהו מתכוון לקנות את זה.

ולגבי גירסאות שידרוג בתשלום:ה"גרסאות שידרוג" זה בעצם SPים ולא נראה לי שזה יהיה בתשלום

פורסם

לא גרסת שדרוג היא לא SP אלא גרסה שאתה יכול להתקין רק אם יש לך WINDOWS קודם

פורסם

קודם כל תלוי כמה הויסטה תעלה ואם היא שווה את המחיר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים