פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו??______________________________אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$תודה לכל העונים!!
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אם עותק חוקי יעלה בהתאם לשכר הממוצע במשק הישראלי ולא האמריקאי - 100-200 ש"ח במקום 100-200 דולר אז אני אקנה, אם לא אז לא.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תלוי במחיר-אם יתנו ב200-300 שקל גירסת ultimate ויהיה אפשרות להתקין את זה על 4 מחשבים לפחות ברשת ביתית-אני קונה.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תלוי במחיר-אם יתנו ב200-300 שקל גירסת ultimate ויהיה אפשרות להתקין את זה על 4 מחשבים לפחות ברשת ביתית-אני קונה.זה מה שנקרא "חלום חלמת ואיננו נכון עוד"
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תבנינו שהם לא שמים עליכם שטרונגו?ל מצידם תורידו ואפילו זה מה שהם רוצים כי, הרי את הכסף הם עושים מעסקים ושרתים, ושהרוב יורידו לא אכפת להם כי מגיל צעיר כולם גדלים על המערכת הזאת ובעסקים ישלבו אותה גם.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אני חושב שמחיר של 70-100 דולר לעותק נורמלי (ולא מוגבל כמו שהם רוצים לעשות בחלק מגירסאות הויסטה) יהיה הוגן. כמובן ש-VISTA צריכה להיות מערכת הפעלה טובה מ-XP אחרת אני לא אסכים לשלם כמה דולרים בודדים בעבורה.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תבנינו שהם לא שמים עליכם שטרונגו?ל מצידם תורידו ואפילו זה מה שהם רוצים כי, הרי את הכסף הם עושים מעסקים ושרתים, ושהרוב יורידו לא אכפת להם כי מגיל צעיר כולם גדלים על המערכת הזאת ובעסקים ישלבו אותה גם.נכון את הכסף הם עושים מהמונופול שהם מיצרים על השוק. הרי אני משתמש ב XP לרוב בגלל שכל התוכנות והמשחקים הכי נפוצים עובדים ב WINDOWS ובשביל לפתור כמה באגים שאני לא בטוח שלינוקס חף מהם, לא נראה לי שאני אתאמץ ככ בשביל להתרגל לתוכנת קוד פתוח.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים תבנינו שהם לא שמים עליכם שטרונגו?ל מצידם תורידו ואפילו זה מה שהם רוצים כי, הרי את הכסף הם עושים מעסקים ושרתים, ושהרוב יורידו לא אכפת להם כי מגיל צעיר כולם גדלים על המערכת הזאת ובעסקים ישלבו אותה גם.אבל עדיין לדעתי הם ירוויחו יותר מהוזלת המחיר,לפחות של הגרסא הביתית
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לבנתיים אני יכול להשאר עם הגירסה שיש לי עד סוף יוני או משהו כזה, ואחר כך ניראה, אם אני אקנה מחשב חדש ואני אוהב את ויסטה, ולא ימצאו דרך לפרוץ אותה אז אני אקנה את הגירסה שתתאים לי, אם לא אז פשוט אני אשאר עם XP....
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים אני לא מוגבל מבחינת החומרה אבל אני עדיין ישאר עם ה-XPאולי כשתצא vista sp1 אני אוריד אותה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.