עבור לתוכן

האם אתם הולכים לקנוות עותק חוקי של WINDOWS VISTA??

האם אתה מתכוון לקנות לעצמך עותק חוקי של המערכת הפעלה הבאה?? 1,448 הצבעות

1. 1. האם אתה מתכוון לקנות לעצמך עותק חוקי של המערכת הפעלה הבאה??

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

איזה גירסה אתם חושבים שאתם תיקנו??

אני יקנה את Windows Vista Home Basic אם היא תעלה 99.95$

ואם יהיה לי יותר כסף באותו זמן אז אני יקנה את Windows Vista Home Premium ב 156$

תודה לכל העונים!!

פורסם

אם עותק חוקי יעלה בהתאם לשכר הממוצע במשק הישראלי ולא האמריקאי - 100-200 ש"ח במקום 100-200 דולר אז אני אקנה, אם לא אז לא.

פורסם

לא. נשאר עם XP ו לינוקס. אולי בעוד כמה שנים, כשנקנה מחשב חדש, אני אקנה.

פורסם

תלוי במחיר-אם יתנו ב200-300 שקל גירסת ultimate ויהיה אפשרות להתקין את זה על 4 מחשבים לפחות ברשת ביתית-אני קונה.

פורסם

תלוי במחיר-אם יתנו ב200-300 שקל גירסת ultimate ויהיה אפשרות להתקין את זה על 4 מחשבים לפחות ברשת ביתית-אני קונה.

זה מה שנקרא "חלום חלמת ואיננו נכון עוד"

פורסם

תבנינו שהם לא שמים עליכם שטרונגו?ל מצידם תורידו ואפילו זה מה שהם רוצים כי, הרי את הכסף הם עושים מעסקים ושרתים, ושהרוב יורידו לא אכפת להם כי מגיל צעיר כולם גדלים על המערכת הזאת ובעסקים ישלבו אותה גם.

פורסם

אני חושב שמחיר של 70-100 דולר לעותק נורמלי (ולא מוגבל כמו שהם רוצים לעשות בחלק מגירסאות הויסטה) יהיה הוגן. כמובן ש-VISTA צריכה להיות מערכת הפעלה טובה מ-XP אחרת אני לא אסכים לשלם כמה דולרים בודדים בעבורה.

פורסם

תבנינו שהם לא שמים עליכם שטרונגו?ל מצידם תורידו ואפילו זה מה שהם רוצים כי, הרי את הכסף הם עושים מעסקים ושרתים, ושהרוב יורידו לא אכפת להם כי מגיל צעיר כולם גדלים על המערכת הזאת ובעסקים ישלבו אותה גם.

נכון את הכסף הם עושים מהמונופול שהם מיצרים על השוק. הרי אני משתמש ב XP לרוב בגלל שכל התוכנות והמשחקים הכי נפוצים עובדים ב WINDOWS ובשביל לפתור כמה באגים שאני לא בטוח שלינוקס חף מהם, לא נראה לי שאני אתאמץ ככ בשביל להתרגל לתוכנת קוד פתוח.

פורסם

אבל עדיין לדעתי הם ירוויחו יותר מהוזלת המחיר,לפחות של הגרסא הביתית

פורסם

ברור, קונה את כל הגרסאות גם יחד :xyxthumbs:

פורסם

אולי.

רוב הסיכויים שאני אשאר עם ה XP, כי אני מוגבל מצד החומרה.

פורסם

לבנתיים אני יכול להשאר עם הגירסה שיש לי עד סוף יוני או משהו כזה, ואחר כך ניראה, אם אני אקנה מחשב חדש ואני אוהב את ויסטה, ולא ימצאו דרך לפרוץ אותה אז אני אקנה את הגירסה שתתאים לי, אם לא אז פשוט אני אשאר עם XP....

פורסם

רוב הסיכויים שאני אשאר עם ה XP, כי אני מוגבל מצד החומרה.

פורסם

אם ויסטה תעלה שקל אני...עדין לא יקנה אותה

אני יוריד

פורסם

אני לא מוגבל מבחינת החומרה אבל אני עדיין ישאר עם ה-XP

אולי כשתצא vista sp1 אני אוריד אותה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים