פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לא זכור לי על משהו טוב שיצא בחודש האחרון, אבל גוטיק 3 מגיע עוד שבועיים בדיוק...
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים איך שבועיים? הוא יוצא רק ב-13 באוקטובר לאירופה..ממליץ לך על DREAMFALL אם עוד לא שיחקת.
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים משחק מירוצים שהוא כייפי לאללה לדעתי:OUTRUN COAST TO COAST 2006קשה אבל !מי שהצליח להגיע ל A או B במירוץ האחרון של הסט הראשון שיגיד לי איך..
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים מחבר היה לי אותו חרא של משחק!!לא אהבתי בכלל ומי שקרא למשחק הזה מירוץ מכוניות מטומטםכי זה יותר כמו לינסוע ב....כלום שם לא מתקרב למציאות
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים במיוחד בשבילךכל המשחקים שיוצאים החודש, עם תמונות ובעבריתhttp://vgames.co.il/website/vgames_article_page.asp?platform=main&seqArticleId=1670&seqArticleTypeID=15&numberOfPages=2
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים היה לי אותו חרא של משחק!! לא אהבתי בכלל ומי שקרא למשחק הזה מירוץ מכוניות מטומטם כי זה יותר כמו לינסוע ב.... כלום שם לא מתקרב למציאות אתה מחפש ריאליזם עם מקלדת? : יש לך LFS\rFactor\GTR2DEMO GTR2 יוצא באוקטובר אם אני לא טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.