עבור לתוכן

יש כאן מישהו שקנה x1900gt

Featured Replies

פורסם

שלום, אני עומד לקנות מחשב והכרטיס מסך יהיה PowerColor X1900GT.

השאלה שלי היא, האם יש כאן מישהו שקנה בעצמו? אני חייב לדעת ולקבל חווד של מישהו שקנה ולא רק של Benchmark מאתר כזה ואחר.

בחנות המליצו לי לא לקנות אותו...

פורסם

זה כרטיס מצויין יש הרבה שקנו אותו ואמרו את זה תעשה חיפוש בפורום.

בכל מקרה הם נתנו לך הסבר למה לא לקנות?

פורסם
  • מחבר

אני מניח שלא סתם נתת לעצמך ניק כזה...

שאלתי אם יש מישהו שקנה ולא מישהו שיתן לי סקירה על מה שהיה בפורום או לא (תעשה חיפוש ותראה שלא יופיע לך חוו"ד של אדם אחד שקנה).

עדיין, אם יש מישהו שקנה יהיה נחמד אם הוא יחלוק את ההנאה / חוסר הנאה מהכרטיס...

ושוב תודה

פורסם

sagi_10 קנה את ה - X1900GT אתה יכול להשאיר לו הודעה פרטית ולשאול אותו כל מה שאתה רוצה.

פורסם

אני הזמנתי אותו...הוא אמור להגיד בזמן הקרוב....בכל מקרה הוא אמור להיות אחלה כרטיס בהשוואה למחיר...

כשהוא יגיע אני אגיד איך הוא...

פורסם

מה רע בבנצ'מארקים?

זה לפחות פי 1000 יותר מדוייק ממה שבן אדם יוכל להסביר לך בכתב בהודעה אחת.

פורסם

לא יפה אני מנסה לעזור לך ואתה מגיב ככה אם לא מצאת כניראה לא חיפשת טוב כי אני בעצמי קראתי לפחות על 4 אנשים שקנו אותו ונהנו פה בפורום (ועל עוד כמה בפורומים אחרים).

ושוב אני שואל הוא נתן לך הסבר למה לא כדאי לקנות או רק אמר לך את זה?יכול להיות שמגיעים אליהם בקרוב כרטיסים חדשים או שהמחיר יורד והוא עושה את זה לטובתך ויכול להיות שהוא רוצה לדחוף לך משהו אחר בשביל לגמור את המלאי כדאי לבדוק את זה בשביל לדעת יכול להיות שהכרטיס מצויין אבל לא שווה לך לקנות אותו (זה כמו לקנות היום 1800GTO או 1800GTO2 במקום 1900GT).

פורסם

לא יפה אני מנסה לעזור לך ואתה מגיב ככה אם לא מצאת כניראה לא חיפשת טוב כי אני בעצמי קראתי לפחות על 4 אנשים שקנו אותו ונהנו פה בפורום (ועל עוד כמה בפורומים אחרים).

ושוב אני שואל הוא נתן לך הסבר למה לא כדאי לקנות או רק אמר לך את זה?יכול להיות שמגיעים אליהם בקרוב כרטיסים חדשים או שהמחיר יורד והוא עושה את זה לטובתך ויכול להיות שהוא רוצה לדחוף לך משהו אחר בשביל לגמור את המלאי כדאי לבדוק את זה בשביל לדעת יכול להיות שהכרטיס מצויין אבל לא שווה לך לקנות אותו (זה כמו לקנות היום 1800GTO או 1800GTO2 במקום 1900GT).

אני הייתי קונה X1800GTO2 על פני X1900GT.

אבל בכלל אני מחכה שה - X1950PRO 512MB יגיע למלאי בנועה ואני אקנה אותו.

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלא התכוונתי להשקיע כ"כ בכרטיס...

אבל יצא ככה...

אם אני מחליף את הכרטיס סביר להניח שזה יהיה במשהו זול יותר...

פורסם

לקנות 1800GTO2 במקום 1900GT באמת בזבוז רציני ה GTO2 נגיד מגיע לרמה של ה X1800XT512 הוא עבר את הסטוק של ה 1900GT אבל ברגע שפותחים ל 1900GT צינוות ועושים לו OC הוא מגיע לרמה של 1900XT256 (אפילו פחות) הוא עבר את ה GTO2.

לא הייתי ממליץ לך להחליף כרטיס זה כרטיס מצויין למחיר שלו רק ה 1950PRO יותר טוב והוא עוד לו יצא.

פורסם

לקנות 1800GTO2 במקום 1900GT באמת בזבוז רציני ה GTO2 נגיד מגיע לרמה של ה X1800XT512 הוא עבר את הסטוק של ה 1900GT אבל ברגע שפותחים ל 1900GT צינוות ועושים לו OC הוא מגיע לרמה של 1900XT256 (אפילו פחות) הוא עבר את ה GTO2.

לא הייתי ממליץ לך להחליף כרטיס זה כרטיס מצויין למחיר שלו רק ה 1950PRO יותר טוב והוא עוד לו יצא.

ה - GTO2 יכול להגיע הרבה יותר רחוק מה - X1800XT 512MB.

ה - X1800XT 512MB הרבה יותר טוב מה - X1900GT בסטוק.

הסיכוי לפתוח צינורות ל - X1900GT לא גבוה במיוחד.

ל - GTO2 יש 512MB זיכרון לעומת 256MB של ה - X1900GT.

מכל זה הייתי מסיק שה - GTO2 יותר משתלם מה - X1900GT.

פורסם
  • מחבר

תבינו, בהתחלה חשבתי להשקיע גג 800 ש"ח לכרטיס...

לבסוף החלטתי ללכת על ה x1900gt שזו הייתה קפיצה דיי רצינית...

אם אני משנה את הדעה שלי זה יהיה עבור כרטיס זול יותר ולא יקר יותר...

נ.ב שמתי לב שב-KSP ייקרו במאה שקל את הכרטיס...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים