עבור לתוכן

הצעות לגבי לוחות אם

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לפי מיטב הבנתי, אף לוח אם מבוסס 945P לא יתמוך במרובעי ליבה...

אני אישיתי הייתי מתרחק מה-ASRock XFire הזה, לא ידוע למה אני פשוט לא סומך עליו.

ה-Gigabyte 945P-S3 לדעתי הבחירה המצויינת בשבילך. תקח איתו כרטיס רשת אלחוטי לפי בחירתך, ויצא לך מחיר הרבה יותר משתלם מלקחת לוח מבוסס 965P או 975X.

נניח ואני קונה אתת הלוח אם שאמרת ב 700 + כרטיס רשת שעולה 400-500+ קרטיס קול שעולה 500 שכבר יוצא יותר מ 1500

אז באיזה אופן זה משתלם לי?

פורסם

נניח ואני קונה אתת הלוח אם שאמרת ב 700 + כרטיס רשת שעולה 400-500+ קרטיס קול שעולה 500 שכבר יוצא יותר מ 1500

כרטיס רשת עולה איזה 50 ש"ח (אולי אתה מתכוון לwifi שעולה בסביבות 150 ש"ח) וכ.קול מה רע בonboard

על הלוח אם אם אתה רוצה נפרד אפשר להסתפק ב250 ש"ח לכ.קול (אלא אם אתה רוצה creative)

פורסם

הכ.ק. שלו לא רע בכלל.. אומנם הוא לא ברמה של איזה X-FI אבל הוא גם לא ברמה של איזה כ.ק. משנות ה-80.

כ.ר. אלחוטי עולה כיום משהו כמו 150-200 ש"ח...

יוצא לך בערך 800 ש"ח..

פורסם

עןלה בערך 650 + כרטיס WIFI עוד 150 שקל זה 800 פחות מחצי מחיר מה ASUS. אם אתה לא רוצה כרטיס קול onboard אז בכל מקרה תצטרך לקנות אחד לא?

זה הכל תלוי בכמה תקציב יש לך בסופו של דבר. בשביל מערכת בינונית לא שווה לקנות את הלוח הכי יקר שיש בשוק ואז לחסוך בחלקים אחרים כשיש לוח זול וטוב שיכול לעשות את העבודה. אם יש לך תקציב מאוד גבוה ואתה קונה את החלקים הכי טובים אז לך על האסוס עם הWIFI שהציעו לך או את הAsus P5WDH Deluxe שיש בו גם WIFI והוא מבוסס 975

פורסם
  • מחבר

מי קונה מערכת בינונית

אני קונה את המערכת הכי חזקה שיש.

פורסם

אם אין לך מה לעשות אם הכסף אז תקנה את asus p5b deluxe בסביבות 1300 ש"ח

אם כל החיבורים וכל האפשרויות לOC.

אבל לפי דעתי אפשר להסתפק בלוח אם "פחות טוב" - זול יותר ואם חסרה יציאה כזאת או אחרת

שים כרטיס pci וזהו לא צריך יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים