פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים שלום לכולם,קניתי נייד ויש בו כניסת FIREWIRE, במחשב הבייתי שלי יש גם FW.שאלתי היא כזו: האם ניתן באמצעות הכבל שיש לי לחבר את שני המחשבים לצורך העברת נתונים?אני יודע שאי אפשר למשל לחבר את המחשבים ע"י כבל USB.תודה מראש,אביעד.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לדעתי כן כי אצלי יש FW ככרטיס PCI במחשב שולחני רגיל והוא מוזהה בתור חיבור ה- Network Connectionsאני מצרף תמונת מסך שמראה את החיבור המוזהה של FW1394 כחיבור רשת.יותר מזה אני לא יודע כי לא ניסיתי אף פעם חיבור כזה!תבדוק אם אתה זקוק לכבל מיוחד בשביל זה כי ב USB צריך כבל מיוחד (לפעמים הוא עולה יותר מכרטיס רשת או חלופה אחרת)אז תבדוק כדאיותבהצלחה ותעדכן מה נסגר (שכולנו נדע מה ואיך)טל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר גם אצלי זה מופיע בתור חיבור רשת בשני המחשבים. לפני שאני אנסה לחבר אני רוצה להיות בטוח שזה אפשרי ולא ידפוק את המחשבים. אין לי כרגע כסף מיותר בשביל עוד מחשב.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר אוקיי, חיברתי את הכבל.איך אני ממשיך מכאן, אני לא מצליח לראות אף אחד מהמחשבים במחשב השני.אני עוד מעט אקרא את הדיון על הקמת רשת ביתית ואם יהיו שאלות אני אשאל.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לדעתי צריך להגדיר כתבות איי פי כרגיל (כמו בכל רשת רגילה),אז תנסה אז תבדוק גישה ממחשב למחשב (תוודא שפיירוול לא חוסם את הגישה כי אז תחשוב שזה לא עובד).בכל מקרה תעדכן שנדע איך עושים את זה מניסיון שלך.אגב, איזה כבל השתמשת? (מיוחד? יעודי? ...)
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר השתמשתי בכבל FW שיש לי, הוא משמש אותי גם להעביר סרטים ממצלמת הMINI DV שלי למחשב.לא חושב שזה משהו יותר מדי מיוחד. לפני 5-6 שנים הוא עלה לי משהו כמו 120 שקל.לגבי הרשת, מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט ומובן חוץ מהדיון בסטיקי של רשתות ותקשורת?אני צריך רק לראות את כל אחד מהמחשבים במחשב השני. אני לא צריך אינטרנט.תודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.