פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אהלןאני מתכוון להתקין את הטוניק בקרוב, ויש לי שאלההוא בא עם פוטנציומטר להרכבה בפאנל האחורי מול סלוט המאורר סטוק שיש לי כרגע מבוקר על ידי לוח האם ומסתובב במהירות משתנה בהתאם לחוםהאם עם הטוניק אני אצתרך לקחת עלי את התפקיד הזה של הלוח ולכוון את המאוורר ידנית? ממש לא נראה לי...אז בשביל מה הפוטנציומטר הזה?(אני מניח שזה תופס גם על הBT VX החדש שסיקרו פה - גם הוא בא עם פוטנציומטר)
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים איפה אתה קונה?ככל שידיעתי מגעת אין טוניק טוורס בארצנו הקטנה.מישהו אמר פה קודם שהולך להגיע משלוח של TUNIQ TOWER לנעה בסוף השבוע.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר סורי שלא עניתי מקודם, האתר לא עלה ואחר כך הייתי צריך ללכת לסדר איזה באג בקומה למטה ואחר כך הלכתי לאכולאכן אני ביקשתי מהחבר'ה בנועה שישמרו לי אחדהסטטוס המעודכן של העניינים זה שבעוד שבועיים +/- יגיע המשלוח הם אמרו שבגלל שזה מגיע דרך הים באוניה אז זה לוקח שבועייםעכשיו... מה אתם אומרים על השאלה שלי פה על הפוטנציומטר?<עריכה> עלות - נאמר לי שזה יוצא 250~270 ככה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחיר טוב...בקשר לשאלה שלך.כל עוד החיבור ללוח מיתבצע ע"י חיבור 3 פין ללוח הלוח גם קובע את הRPM.כלומר אם תכוונן את הפוטנציומטר ל100% תוכל לישלוט במאוורר דרך הלוח כאילו הפוטנציומטר לא קיים בכלל..לא סגור 200% על זה, אבל יש לי ניסיון עם זלמן 7000 שמיתחבר ללוח וגם בעל פוטנציומטר.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים אה אם ככה אז סבבהאני יעדכן כשהגוף קירור יהיה מותקן איך הוא וכאלהמאיפה הבאת אותו? וכמה עלה?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים יש מצב ללינק זריז עם נתונים עליו ?ביצועים אני יודע.. מספר 1..צריך בעיקר מישקל ורעש..
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים יש מצב ללינק זריז עם נתונים עליו ?ביצועים אני יודע.. מספר 1..צריך בעיקר מישקל ורעש.. http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=9&artpage=1821&articID=419
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.