עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב בעיקר למשחקים 8000-11000 שח כולל מסך

Featured Replies

פורסם

בטח שהוא צריך, במיוחד למערכת כזאת יקרה.

חבל שהמערכת תישרף בגלל איזה עליית מתח או משו כזה...

זה ספק איכותי יגן עליו , ברגע שיש עליית מתח כזאת , הוא מכבה אוטומטית את המחשב בלי לשאול את ווינדוס ובלי לשאול את הלוח אם , הוא פשוט ייכבה

• תגובות 56
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

זה ספק איכותי יגן עליו , ברגע שיש עליית מתח כזאת , הוא מכבה אוטומטית את המחשב בלי לשאול את ווינדוס ובלי לשאול את הלוח אם , הוא פשוט ייכבה

מצוין עכשיו תעזרו לי בקשרר למארז אני רוצה מאלומיניום, ושיהיה מאוורור ושהיציאות usb יהיהו מקדימה

אני מקווה שבלוח יש יציאות כאלה

פורסם

RAIDMAX SCORPIO 668 הוא ענק (FULL TOWER ) , יספק סירקולציה מעולה , מכיל 4 מאוררים שקטים , מגיע ב5 צבעים לבחירתך , ובכלל אחלה מארז , אני קונה אותו וגם GUARDIAN ANGEL שהמליץ לי עליו מלכתחילה

פורסם
  • מחבר

RAIDMAX SCORPIO 668 הוא ענק (FULL TOWER ) , יספק סירקולציה מעולה , מכיל 4 מאוררים שקטים , מגיע ב5 צבעים לבחירתך , ובכלל אחלה מארז , אני קונה אותו וגם GUARDIAN ANGEL שהמליץ לי עליו מלכתחילה

יש לך קישור כי דווקא את הדגם הזה אני לא מוצא

פורסם

אני עם ספק גנרי כבר 3 שנים ולא קרה לי כלום למערכת אבל בשביל מערכת חדשה עדיף לא להסתכן.

במיוחד שזאת מערכת ששואב ואטטים בכמויות ענקיות(1900XT)אז ירידת מתח קטנה/גדולה יכולה לשרוף את הרכיבים ועדיף להשקיע עוד 500 שח

ולהיות בטוח מאשר שיום אחד המערכת תישרף

פורסם

יש לך קישור כי דווקא את הדגם הזה אני לא מוצא

תתכבד http://raidmax.com/specs/scorpio668.htm זה מהאתר של היצרן , שם לא תמצא REVIEW'S , אבל הנה אחד , איתו GUARDIAN ANGEL שיכנע אותי http://www.techwarelabs.com/reviews/cases/raidmax_scorpio_668/

אני עם ספק גנרי כבר 3 שנים ולא קרה לי כלום למערכת אבל בשביל מערכת חדשה עדיף לא להסתכן.

במיוחד שזאת מערכת ששואב ואטטים בכמויות ענקיות(1900XT)אז ירידת מתח קטנה/גדולה יכולה לשרוף את הרכיבים ועדיף להשקיע עוד 500 שח

ולהיות בטוח מאשר שיום אחד המערכת תישרף

היה טיפשי לקנות ג'נרי , אבל המערכת שלך כנראה חיה איתו , בכל מקרה אכן כדאי להשקיע בספק אייכותי כמה שיותר , שיחזיק מערכת גם תחת לחץ וגם תחת אוברקלוק , שייגרום למערכת להיות שווה את הכסף שהשקעת בה (למשל , את הXT אפשר אם ממש טיפה אוברקלוק להפוך לXTX , ואפילו יותר)

פורסם

המארז ממש לא משהו... הביקורת שהבאת משנת 2004, מאז יצאו מארזים טובים בהרבה באותו טווח מחירים.

אם אתה מחפש משהו מעוצב ומאוורר אז הTransformer יהיה בחירה טובה.

(מגיע עם מאוורר 120 מ"מ ו3 מאווררי 80 מ"מ, ניתן להוסיף עוד 120 מ"מ ורצוי להחליף את ה3 מאווררי 80 מ"מ למאווררים שקטים יותר...)

אם אתה מחפש מארז פשוט ויעיל דגמי ה6A19\21 של קומפיוקייס יהיו טובים. (מגיע עם מאוורר אחד של 120 מ"מ וניתן להוסיף עוד 120 מ"מ)

(כמובן שאפשר גם מארזים כגון הארורה, אבל זה כבר טווח מחירים אחר)

לוח אם תשדרג לDS4 או שתוסיף קירור לDS3 מכיוון שגם בלי OC הגשר הצפוני מתחמם יותר מידי...

הליבריטי 400W יהיה מצויין

ואם השקט של המחשב חשוב לך הייתי ממליץ גם להחליף קירור למעבד ולכרטיס מסך...

פורסם

הודעה נשלחה בטעות מספר פעמים. נמחקה.

פורסם

פורסם

לא הייתי קורא למאווררי 80 שלו שקטים. מארז ממוצע ולא מומלץ.

פורסם

פורסם

שכחתם לשאול אותו את הדברים החשובים ביותר!!

האים הוא מתכוון לעשות אובקר קלוק?..הוא ענה לא

האים זה מחשב למשחקים? הוא ענה כן משחקים כבדים

ולא שאלתם האים יש לו אפשרות לשדרג את המחשב שלו בעוד שנה שנתיים?..כי כשויסטה יצא E6600 עים ה4 מגה קאש שלו יביאו יותר מ "4" אחוזי תועלת

ועוד הוא לא מתכוון לעשות אובקרקלוק לE6300 אז יש פה הבדל של 20-30 בביצועים

כרטיס קול זה מיותר מאוד כי בלוח שרצית לקנות יש כרטיס קול טוב מאוד של 7.1 וסתם לבזבז עוד 700 שקל על כרטיס קול זה פשוט מיותר לדעתי אפילו אים תיחבר רמקולים 5.1 לכרטיס הקול שבא עים הלוח אז לא יהיה הבדל באיכות אים תחבר אותם לכרטיס הקול שתקנה בנפרד...700 שקל שתחסוך על משהו אחר..

אים הכסף שתחסוך תוכל לקנות כונן קשיח WD RAPTOR שזה חייתי ביותר.....ולהשקיע בזכרונות טובים יותר

תקנה X1900XT ובעזרת עדכון ביוס קטן שב99 אחוזים מהמקרה עובד חלק תשנה אותו לX1900XTX

ועוד שאלה באיזה רזולוציה אתה מתכוון לשחק את המשחקים שלך ? כי אים זה עד 1280-1024 אז הכרטיס שאמרתי מלמעלה יספיק לך ביותר....

תשקיע בספק איכותי

ואל תשקיע כל כך במארז יקר כי בסופו של דבר המארז לא קשור בכלל לביצועי מחשב...אלא תלוי אים אתה רוצה שקט אבל זה ילך על חשבון חימום יתר של המערכת

יש לי 6 מאווריים גדולים במחשב נדמה לי 120 ממ והרעש הם מיצרים דיי שקט אז לא נדמה לי שעים מערכת של 3-4 מאוורים ועוד מעבד שלא מתחמם כמו זה תהיה לך מערכת רועשת

פורסם

נראה שלא קראת את הדיון...

כבר בעמוד הראשון המליצו לו על X1900XT 512MB

ההבדל במעבד לא כזה משפיע במשחקים ולכן המליצו לו להשקיע יותר בכרטיס מסך...

למה הוא צריך זכרונות טובים יותר אם הוא לא עושה OC? הוא לא צריך!

בנוגע לכרטיס קול שוב נאמר לו כבר הרבה פעמים שהכרטיס OB יהיה בסדר גמור...

בשביל מה הוא צריך את הRAPTOR?

והליבריטי 400W זה ספק איכותי מאוד שיחזיק את המערכת גם אם הוא יעשה OC...

מארז כן חשוב מכיוון שהוא מוסיף\גורע מהקירור הכללי של המערכת... זה יכול להגיע לכדי הבדל של 10 מעלות בין מארזים!

מה גם שלא ממש הוצעו לו כאן מארזים יקרים... כולם בסביבות ה300 ש"ח...

פורסם

מי שחושב שמעבד לא משפיע על מהירות משחקים טועה בגדול

כרטיסי מסך חזקים באים לידי מיצוי בעזרת מעבד חזק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים