עבור לתוכן

נייד רק לישומי אופיס(וורד בעיקר), וגלישה באינטרנט - פחות מ4k

Featured Replies

פורסם

כאשר אני אמר פחות מ-4200 הכוונה היא שזה המקסימום שבמקסימום שאני מוכן להשקיע במחשב נייד. האיזור של 3000-3500 יהיה בסדר בשבילי.

ידוע לי שכח העיבוד הזמין היום למעבדים ניידים הוא מעבר לכל פרפורציה ביחס ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אציין כי מעבד XP1600 עם 256MB DDR266 על מחשב שולחני מספיקים לי מעל ומעבר. אני לא עושה חישובים מתמטיים, ואין לי כוונה להנדס קורים אטומיים או לחשב את נוסחאות הפנסיה של משרד האוצר - השימוש העיקרי שאני עושה זה PDF די כבדים, סריקות, גלישה באינטרנט ווורד - לפעמים קצת אקסל. למרות זה, יהיה נחמד עם אפשר להשיג מחשב במחיר טוב עם 512MB זכרון ופלטפורמה די עדכנית.

חשבתי על lenovo c100 ומצאתי אותו במכירה קבוצתית גם באיזור 3300~, אבל אני מבין שלא מדובר בחלק מסדרת ה-thinkpad האמינה של IBM.

מצאתי בירדן thinkpad r50e בערך באותו מחיר.

ראיתי גם את המחשב הבא:http://www.yardenpc.co.il/product.asp?productid=3166

HP Pavilion DV5203ea - אני יודע שהמעבד איטי, אבל צריך לשים לב שהFSB נראה לי לפחות יותר מהיר מהלנובו, ויש לו יותר RAM וגם כונן קשוח יותר גדול.

אם למשהו יש נסיון עם מחשבים של HP אני אשמח לשמוע דיעה, כי לי יש ניסיון רע ומר עם מדפסות של HP.

אני בשום אופן לא מתכוון לקנות מחשב משומש.

שאלה כללית: האם התקנת XP נקי(בלי כל הזבל של החברה מדיסק שחזור) היא דבר אפשרי על משחבים נייידים? כי זכור לי שהדבר היה ענין כאוב מאוד על מחשבים שולחניים של קומפאק לפני 4 שנים בערך.

פורסם

ה-Lenovo C100 וה-HP NX6110 הם שני מחשבי רמת הכניסה שאני ממליץ עליהם.

מעדיף את ה-HP בגלל של-Lenovo הזה, כונן ה-CD/DVD נפתח קדימה ולא הצידה.

ה-HP עולה פחות או יותר אותו דבר.

ה-DV שאתה קישרת מעט יותר מודרני מבחינת פלטפורמה, אבל אתה לא תרגיש ממש בהבדל בביצועים.

בכל מקרה, ממליץ על לא פחות מ512MB זכרון.

ניתן להתקין XP נקי ללא בעיה על מחשב נייד (ואני אפילו ממליץ בחום לעשות את זה), תצטרך לנבור באתר היצרן על מנת לאתר את הדרייברים.

פורסם
  • מחבר

יש לך נסיון טוב עם ניידים של HP?

ומה לגבי DELL:

http://www.epka.co.il/OFFICEDEPOT/DEL/PAGE/?IREF1=DEFAULT7

אני מדבר בעיקר על הכי זול בחבורה הזאתי, יש כאן איזה קטצ' שלא עליתי עליו?

פורסם

אין שן כחולה, אין Firewire, צורב CD רגיל בלבד.

כמובן, אין מערכת הפעלה.

הניידים של HP בד"כ בסדר גמור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים