פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים הכונן אינו פועל וכאשר מחבר אותו למקור מתח מהמחשב הכונן עובדכמו כן כאשר מחבר את הקבל המצ"ב (באמצאות מתאמים) למאוורר הוא פועל[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים בשביל שיוכלו לתת לך תשובות בוודאות כדאי שתוסיף את החברה והדגם של הכונן הנייד.ככה בלי לבדוק הרבה נראה כי חסר שם כבל שחור (מינוס) לפחות בהשוואה לחיבורים של הארד דיסק רגיל!מצד שני יכול להיות שספציפית הכונן שלך לא דורש את זה (למרות שלא נראה לי סביר).הבדיקות שערכת בחיבורים בצורות שונות כנראה תומכים בהשערה שלי.זאת דעתי, תן עוד פרטים על מנת שנוכל לייעץ ולפתור את בעיה.בכל מקרה תמתין לעוד כמה דעות better save than sorryטל
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים על הכונן עצמו כתוב איזה מתח הוא צורך וכמהממה שאני רואה בתמונה האחרונה, רשומות שם שתי שורות של מתחים , כמו בכל כונן אחר, של 5V ושל 12Vבחיבור שלך חסר חוט שחור ככה שהכונן שלך מקבל מתח 12V ואת המתח 5V לא( או יותר נכון רק את ה + מקבל?)המאווררים לרוב עובדים על המתח 12Vהמקור מתח מהמחשב כפי שאני מבין הוא אותו החיבור בצורתו אבל עם 4 חיבורים, שזה מה שצריך להיות ולהתחבר לכונן
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מחבר זהו הכונן שקניתיhttp://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProdRecorderd.asp?order_id=58453995558453995225190929&ipp=MNFVUREL9HH08HT5XSLJ24MSK3A34VN4יציאת המתח לכונן הינה 3 פינים (כמו שנראה בתמונה הרביעית) האם זה הגיוני?האם למישהו יש רעיון מה לעשות?תודה
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים טוב, אז אם רכשת עכשיו אז לפנות לחברה להדרכה או החלפה/תיקון במסגרת אחריות (אם יש).חוץ מזה תצלם את צד שני של חוט (הדק יותר) שיוצא מכרטיס, ככה נוכל להבין יותר טוב את חיבור,אפשר גם את החוט שחור-אדום שני (אולי ניתן לנצל אותו...), אם יש לך הוראות בקובץ תעלה אותו (אם מודפס אז אולי תסרוק).בכל מקרה אם אין אחריות או פתרון אחר, אני חושב שאולי ניתן לקחת מינוס מקור אחראבל חובה!!! שמישהו שמבין באלקטרוניקה יתן כאן את הדעת מאיפה והאם זה מותר ולא מזיק(אולי ממינוס הקיים או מחוט השני {אדום-שחור} אם הוא פנוי, ובאמת כבל מתח ולא משהו אחר)אבל דבר ראשון תבדוק אופצית אחריותנ.ב (עריכה)צלם גם את כרטיס כולו וכל שאר רכיבים שבאו עם המארז אולי אתה משתמש במשהו שמיועד במקור למאוורר ובכלל יש חיבור אחר לכונן
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים מחבר Zone Newbie תודה לך על עזרתךביציאת המתח לכונן הקשיח יש 3 פינים כפי שמופיע בתמונה המצ"בהאם יתכן שכונן קשיח יעבוד כך ?הקבל הדק מתחבר למאוורר ואין שום אפשרות שהוא נועדלמשהו אחרתודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים בבקשה!OK , אז אם אין עוד חיבורים, אז נסתכל על צד הרחב נראה מה הולך שם?למה המיקום השלישי (הריק) מסומן בעט/טוש שחור? זה סימון שלך? אולי זה מסמן פגם ואז חזרנו לנושא האחריות.(אגב לא אמרת מה הסטטוס של המוצר , מתי נרכש מה עם אחריות וכדומה)בכל מקרה אני חושב שאני רואה שם (חלק הריק) את החיבור (המתכת) שעליו מתחבר הפין השלישי של הכונן אבל הוא לא מחובר לכלום כנראה.עכשיו למשל אם אנחנו מסתכלים על אוזניות אז רוב האוזניות לפחות הפשוטות למרות שהן stereo המינוס משותף לשני הצדדים,אבל פה יש מתחים שונים בשני בכבלים אז לא ברור לי אם בגלל זה או אם בכלל ניתן להשתמש במינוס משותף! (אם כן אז אפשר ארגון איזה חיבור פיראטי)בכל מקרה צריך לברר עם מי שמבין באלקטרוניקה (אני לא למדתי) אז אם משהו יכול לעזור פה בזה, אולי זה יביא לך פתרון.(אני אנסה לברר עם כמה מכרים שכנראה יש להם מושג בתחום, בכל מקרה אני ממליץ לא לנסות בנתיים שום דבר פשוט חבל על כונן ומארז שעלולים להתקלקל)לילה טובטל
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר Zone Newbie תודהסימון הטוש השחור בדיוק כפי שאמרת -המקום שחסר קבל שחוראני אמתין אולי יש למישהו הסבר האם כונן קשיח יכול לפעול עם חיבור של 3 ולא של 4תודה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הדיסק הקשיח אמור לעבוד מצויין גם עם חיבור אדמה אחד בלבד.אגב, רואים שזו לא בעיה ספציפית ביחידה שאצלך, בתכנון יוצא רק כבל אדמה אחד מהספק.
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר Nemesis תודה לך -אם כך מה הבעיה?הדיסק אינו פועל וגם אינו מתחממם וממקור המתח הזה הצלחתי להפעילאת המאוורר (פעולה שעשיתי בכדאי לבדוק שיש מתח)תודה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים הדיסק נראה קצת ישן, אתה בטוח שהוא תקין?כשאתה מחבר לחשמל, שים יד על הדיסק, האם המנוע שלו מתחיל לזוז?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר Nemesis -תודההדיסק חדש בכל מקרה ניסיתי 3 כוננים קשיחים וכולם תקינים (בדקתי בתוך המחשב)הבעיה שלא מגיע מתח שכן המחשב מזהה את כוננן ה USBאבל לא את הכונן הקשיחתודה
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים ניסיתי 3 כוננים קשיחים וכולם תקינים אני מבין שאתה מתכוון שהכוננים תקינים כלומר עובדים תקין בחיבור רגיל ולא שהם תקינים במובן שעובדים עם המארז החיצוני?
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים קראתי ביקורת כל כבל USB to IDEhttp://www.dansdata.com/usbadapt.htmשם הוא נתקל בבעיה שחיבור של חשמל עשה בעיות (כנראה גם בגלל המינוס),אם אני מבין נכון הוא רושם שם שבכונן עצמו שני המינוסים אמורים להיות מחוברים (אבל אל תסמוך על תרגום שלי).בכל מקרה זה לא משנה, אצלו הייתה בעיה שהמגעים לא התחברו כמו צריך לכונן,אחת המלצות שם היא להאריך את חיבור העזרת כבל זכר-נקבה שמשמש להארכה של חיבורי החשמל בתוך המחשב.אם אין כזה אפשר לקחת מחבר של מאוורר ואם זה עובד להעיף את המאוורר אח"כ.קיצור אם זה נראה לך, אתה יכול לנסות את זה (פעמים החיבור הספציפי בין הכבל לכונן לא מסתדר הארכה שלו יכול לפתור את הבעיה)בכל מקרה אני לא יודע מה סיכונים ומה יכול להסתבך אז תשקול לפני שאתה מנסה!טוב תעדכן מה נסגר... אם לא יעזור או שאתה פוחד לנסות נחפש משהו אחר.(מכיוון שאני מעוניין במארז כזה או כבל תואם , אשמח אם אחרי שזה יעבוד תוכל לענות לי על שאלה)בהצלחה!טל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.