פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אפקט הפרפר וCUBE. למרות שזה סרט דיי מעאפן הרעיון שלו דיי נחמד. חבל שלא פיתחו אותו יותר טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אפקט הפרפר אני פשוט לא מבין מה אנשים מוצאים בסרט הזה. הרעיון טוב (אבל לא הכי מקורי), הביצוע פשוט מזוויע.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים פשוט הייתי חייב להגיד שסטיבן שפילברג הוא סתם עוד במאי סוג ז שבמקרה הצליח וכל מה שהוא יודע לעשות זה לעשות סרטים שטוחים להמונים ולהרוויח הון תעופות כנראה שזהו הכישרון היחיד שלו לעשות סרטים פשוטים מפוצצים ושוטחיםBand Of Brothers מיני סדרה מעולה, אז בוא לא נקפוץ למסכנות.יש לו כמה סרטים טובים.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אהבתי את כל הקונספט של הסרט. אני לא מספיק מבין בקולנוע כדי לשפוט משחק.הכל שם אופטימי במידה מסויימת.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים כמה שעולים לי בראש האלמנת ה5 טרמינל אמריקן פאי חלק מהיר ועצבני 1 ארמגדון גרין מיל וונדטה מאד טוב עשה לי את המוות עם הDVD הדפוקים שלו בכל הארץ והחלפתי 5 פעמים דו וי די שלא נדבר על זה שבסוף קניתי משהו יקר חח 4 אחים שר הטבעות קיקבוקסר אהבתי (אבל לא ממש איכותי ) אפקט הפרפר 1 יש עוד מאות סרטים אבל מי זוכר
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים אהבתי את כל הקונספט של הסרט. אני לא מספיק מבין בקולנוע כדי לשפוט משחק.הכל שם אופטימי במידה מסויימת.איזה סרט?
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים עכשיו צפיתי בכרוניקה של אקדח לא מומלץ סרט יותר מידי שרוט אבל הסראונד היה כיפי עריכה חח איזה מסטול אני רשמתי אפקט הפרפר בטעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.