עבור לתוכן

כרטיסי GEFORCE ו - TV-OUT

Featured Replies

פורסם

1. לפני 4 שנים כשקניתי את המחשב הנוכחי שלי העדפתי RADEON על פני GEFORCE הרבה בגלל בעיות של האחרון עם TV-OUT. עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם כ. מסך 7600GS כי הוא עדיף בביצועים מה X1600PRO. שאלתי היא האם בעיות TV-OUT כבר נפתרו ב-GEFORCE או שעליי לשקול שוב את בחירתי?

2. בממשק של דרייברים של ATI ניתן להגדיר ערכות שונות, לדוגמא למסך יחיד, למסך + TV עם OVERLAY וכו' ולעבור ביניהם בעזרת "מקשים חמים" או ע"י קליק ימני על הסימן ב-TRAY ובחירה של הערכה. האם יש משהו דומה ב-NVIDIA או שצריך לצלול ל-Properties-->Settings וכו'?

תודה

פורסם

לא ידוע לי על בעיות ביציאת ה-TV ואם היו, אז הן נפתרו כבר.

מניסיוני, השליטה לא ממש נוחה(יש אכן הרבה תפריטים) ומקשי קיצור כמובן אין.

פורסם

יש לך אפשרות לקנות X1600XT שנותן ביצועים זהים (פה ושם הבדלים של 3FPS אבל לא משמעותי) במחיר דומה, אם לא בא לך להסתבך עם NVIDIA :P

פורסם
  • מחבר

הפרש במחיר בין 7600GS של GIGABYTE ל-X1600XT נע בין 60 ש"ח (POWERCOLOR) ל-190 ש"ח (SAPPHIRE). האם כדאי להשקיע את ההפרש ומה דעתכם על POWERCOLOR?

פורסם

חברות מוכרות ונחשבות לאמינות. כל עוד אין הבדלים במהירויות השעון והזכרון, ההתלבטות היחידה היא המחיר.

מומלץ כמובן לקחת את זה שיש לו יותר אחריות וזול יותר.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

קראתי בפורומים אחרים בחו"ל שחיבור GEFORCE ככל וסדרה 7XXX ל-TV-OUT הוא לא טריוויאלי. האם מישהו משתמש בTV_OUT בכרטיסים של סדרה 7XXX.

אני חייב לקבל הבהרה על זה לפני קניית מחשב, כי לTV-OUT יש משקל לא מבוטל בשיקולים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים