עבור לתוכן

הלך הלוח אם למחשב נייד HP

Featured Replies

פורסם

שלום,

אז הנה הסיטואציה, אח שלי קנה בארץ לפני 3 שנים מחשב מסוג HP Pavilion 4500ZE עם מעבד AMD.

עכשיו הוא גר בארה"ב וניסיתי להתקין לו עוד 512 זיכרון ראם, לאחר שהכנסתי את הזיכרון ראם המחשב נדפק, כשמדליקים אותו הוא נדלק ונכבה מעצמו במשך 3 פעמים ואז הוא מפעיל את עצמו בלי להיכבות אך המסך לא עובד וגם ההארדיסק לא טוען שום דבר.

הלכנו למעבדת מחשבים בBest Buy כאן בארה"ב והם אומרים שהלוח אם כנראה הלך מכיוון שכשחיברתי את הראם אז נכנס מלא חשמל סטטי והם בדקו גם את המחשב בכל מני סיטואציות ועדיין אותה בעיה ממשיכה.

עכשיו השאלות שלי הן:

1. האם באמת יכול להיות שהלך הלוח אם? כי יכול להיות שהם סתם עובדים עלינו.

2. הם רוצים על החלפת לוח אם ותיקון המחשב 500$ הגנבים האלה, אז השאלה שלי היא אם אני יביא את המחשב הזה לארץ האם אני אוכל לתקן אותו במחיר סביר יותר? אם כן אז ידוע לכם בסביבות איזה מחיר?

תודה רבה,

ארז.

פורסם

1. יכול להיות שנדפק לוח אם. אני מניח שניסית להוציא את הזכרון שהוספת, ועדיין זה לא עובד.

2. מחיר סביר יותר יהיה 250-300 דולר. עכשיו, כיוון שלדעתי בכלל לא שווה להוציא על המחשב הזה 250-300 דולר, אם אתה רוצה לתקן, עדיף שתחפש לך לוח אם מתאים ב-Ebay. אתה יכול לנסות לקנות דגם כזה אשר המסך שלו או רכיב אחר (מלבד הלוח אם) לא תקין, או שלעיתים מוכרים את הלוחות עצמם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים