עבור לתוכן

התקנתי את כל תוכנות הDIVX האפשריות אבל יש קול ואין תצוגה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני מקווה שתוכלו לעזור לי.

לפני כשבוע קיבלתי מחשב ,התקנתי כמה דרייברים וכשרציתי לצפות בסרט DIVX על המחשב זה היה אפשרי.

מפה לשם התקנתי כמה תוכנות ופתאום אני שומע רק את הסאונד של הסרט אבל לא רואה אותו,יש מסך שחור.

הנחתי שהדרייברים שלי לא הכי מעודנים או משהו בסגנון .אז הסרתי את כל הדרייברים התקנתי מחדש,וזה לא עבד.הורדתי דרייברים עדכניים מאתר קודקים מיוחד ולקחתי כמה גירסאות והפעלתי כל אחת בנפרד ועדיין ..כלום.

כרגע בהוספה/ הסרה יש לי את התוכנות הבאות:DIVX CONVERTOR, HIGH DEFINTION AUDIO DRIVER PACKAGE, K LITE MEGA CODEC PACK ,1.57 MV2PLAYER .

אני על סף יאוש אין לי מושג מה אני עושה.אני מזכיר שוב שהסרטים עבדו בעבר וכרגע הם לא עובדים עם הקודקים.

בתודה מראש לכל המבינים.

פורסם

תסיר את כל הקודקים שיש לך מ"הוספה והסרה של תוכניות". אבל את כולם!

כנס לכאן ותוריד את הקודקים : http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm

זה אמור לעבוד לך. אני עכשיו פרמטתי , התקנתי רק אותם והכל עובד.

בהצלחה. :hi:

פורסם
  • מחבר

תודה.ניסיתי את זה כבר ,יש לי את הקודקים האלה והתקנתי ושוב,נאדה!

אני ממש מקווה שלא אצטרך להגיע למצב פירמוט מחשב אחרי שבוע..

פורסם

יש תוכנה בשם GSPOT שאתה מביא לה את הסרט, והיא בודקת איזה קודק ספציפי הוא צריך, והאם הוא מותקן או לא.

ככה תוכל לדעת בדיוק מה דרוש.

http://www.free-codecs.com/download/GSpot.htm

פורסם

תנסה לבדוק שההגדרות במסך לא השתנו לתצוגה ראשית בטלויזיה (במקום במסך):

קליק ימני על שולחן העבודה>מאפיינים

תעבור ללשונית הגדרות, שם תלחץ על מתקדם

כאן תצטרך להסתדר קצת לבד- אם יש לך כרטיס של Nvidia אמורה להיות לשונית שלהם.

תגיע למסך שם שמגדיר אם התצוגה היא single או clone ושם יש אופציה למטה להחליף מי יהיה התצוגה הראשית של וידאו (מסך או טלויזיה).

שווה לך לבדוק את זה כי אם המסך של המחשב לא מוגדר כראשי אתה תראה בסרטים מסך שחור ותשמע את הסאונד...

פורסם

תנסה להפעיל כמה סרטים שונים. יכול להיות שאתה נמסה להריץ סרט שמקודד בKSVCD או משהו. אצלי למשל במקרה הזה או שהסרט תקוע או ששומעים רק קול.

תנסה סרט או סרטוך שאתה בטוח ב100 אחוז שהוא DIVX.

פורסם
  • מחבר

:yelclap:

guyn אתה מלך!!תודה רבה! זה באמת עזר.

במסך שלי היו מותקנות 2 יציאות :אנלוגית ודיגיטלית.

כשהחלפתי מצב הכל הסתדר!

פורסם

:xyxthumbs:

שמח שיכולתי לסייע אלעד.

תשים לב שאם אתה לא משתמש בשתי היציאות, כלומר שאתה משתמש רק בתצוגת המסך- אתה יכול לשנות את ההגדרה למצב של Single

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים