פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים שלום , בוואלה שופס מוצעים למכירה 10 מארזים של 25 מדיות DVD-R במהירות X8 DVD-R של LG ב 268 ש"ח כולל משלוח . http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1HCDVDR_X8המחיר די משתלם כ 1.07 ש"ח לדיסק . מישהו יכול להעריך באיזה מדיה קוד מדובר ?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מדיות לא רעות ביכלל-בזמנו קניתי 50 כאלו-אין בעיות צריבה -אבל ישנה בעיה אחת עיקריתשאני לא בטוח שהיא ביגלל הדיסק עצמו) צורב הNEC3540 שלי-צורב את הדיסק בהצלחה אבל לא מצליח לקרוא אותו לאחר מכן(בצורב הLG אין שום בעייה)
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים צורב הNEC3540 שלי-צורב את הדיסק בהצלחה אבל לא מצליח לקרוא אותו לאחר מכן(בצורב הLG אין שום בעייה)יש את הבעיה הזאת ליותר מדי אנשים עם שלל דגמים של נק. מציע לאנשים להתרחק מNEC על מנת לחסוך מפח נפש.
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים יש את הבעיה הזאת ליותר מדי אנשים עם שלל דגמים של נק. מציע לאנשים להתרחק מNEC על מנת לחסוך מפח נפש.אם הצורב באחריות, פנה לחנות..יום ראשון הייתי בKSP הבאתי לו את הצורבהוא שם דיסק לקרוא, ולפני שהוא סיים לצרוב הוא קרא לי " בוא תראה את הדיסק עובד"בדיוק סיים לצרוב, הוא הכניס את הדיסק... הפלא ופלא הצורב לא קורא אותו...חשוב לציין, שהוא צורב מצויין, רק חבל שהוא לא קורא :-) אפילו את מה שהוא צורב...הקיצר, אמורים להחליף לי אותו היום
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים שלום , בוואלה שופס מוצעים למכירה 10 מארזים של 25 מדיות DVD-R במהירות X8 DVD-R של LG ב 268 ש"ח כולל משלוח . http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1HCDVDR_X8המחיר די משתלם כ 1.07 ש"ח לדיסק . מישהו יכול להעריך באיזה מדיה קוד מדובר ? היום דיברתי עם הספק ואמרו לי את המדיה קודcmc mag ae1מישהו יכול להגיד אם זה טוב ?
פורסם 2006 בספטמבר 319 שנים יש את הבעיה הזאת ליותר מדי אנשים עם שלל דגמים של נק. מציע לאנשים להתרחק מNEC על מנת לחסוך מפח נפש.אני לא בטוח שאתה צודק,לכל צורב יש את המדיות שהוא עובד איתם מעולה, וכאלה שהוא לא עובד איתם טוב.אני עם ה NEC שלי צורב בדר"כ רק על מדיות של TDK, ובלי עין הרע עד עכשיו לא היו לי בעיות איתם.זה עניין של תאימות, כל אחד צריך להתאים את המדיות שהוא קונה לצורב שלו, ולא ההפך כמו שאתה מציע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.