עבור לתוכן

יצירת דיסקט MS-DOS

Featured Replies

פורסם

שלום.

רציתי לדעת איך יוצרים דיסקט הפעלה, שיביא אותי לMSDOS (אני צריך למחוק כמה קבצים שלא נמחקים לי בוינדוס)

וגם את האמת אני לא מבין את ההבדל בין כל הדרכים האלה- למה אני לא יכול פשוט לעשות אתחול לדיסקט עם האפשרות "צור דיסקט הפעלה של ms-dos ?

או כשאני יוצר דיסקט הפעלה דרך האתר הזה: http://www.bootdisk.com/ זה גם מתקין את הMS DOS ?

קראתי גם שאפשר להשתמש בתוכנה NTFSPRO, אז התקנתי אותה וזה התחיל להעתיק קבצים אל הדיסקט, אבל אז הוא ביקש דיסקט שני. אז מה זה מה אני עושה עם זה?

יש לי מערכת NTFS .

פורסם

קליק ימני על האייקון של ה פלופי

בחר פירמוט ושם תסמן ליצור MS DOS

זהו

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את זה, וזה הביא אותי לשורת פקודה, אבל הוא לא נתן לי להכנס לשום כונן חוץ מ-C. כשאני מנסה להכנס לכונן אחר הוא רושם לי invalid drive spacification.

הבעיה אצלי בעצם זה- קניתי מחשב עם הארדיסק חדש, וחיברתי גם את הארדיסק הישן למחשב, עם הוינדוס עליו. אז עכשיו יש לי את הארדיסק הישן שהוא מחולק ל-D ו-F , ועל D התקנתי עליו וינדוס(הוינדוס שרץ בעצם). ואני רוצה למחוק עכשיו את הוינדוס שיש על הארדיסק הישן ©, והוא לא נותן לי דרך וינדוס משום מה.

וגם חוץ מזה אני יודע שלפעמים הדוס מבלבל בין האותיות של הכוננים, אז שהוא רושם לי C איך אני ידע שזה באמת C ולא כונן אחר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים