פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים http://www.bungie.net/Games/Halo2Vista/gallery.aspx?gallery=Screenshots&page=1 אל תשכחו שצריך ווינדוס ויסטה וDX10 כדי להפעיל אותו, והגראפיקה לא נראת לי DX10..
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים זה לא נראה לי דורש DX10.אבל יפה שסוף סוף שיפרו את הגרפיקה ( לפחות זה מה שהם אומרים ) למשחק של קונסולה שעשו לו המרה למחשב
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים לפי דעתי הוא לא יצרוך DX10 אבל גם אם תשימו לב, המשחק מופעל בלי פלטרים ובלי כלום, אפילו בלי AA ואפילו בלי צללים...כך שאין לכם מה לדאוג... בונג'י אף פעם לא איכזבו!
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים לפי דעתי הוא לא יצרוך DX10 אבל גם אם תשימו לב, המשחק מופעל בלי פלטרים ובלי כלום, אפילו בלי AA ואפילו בלי צללים...כך שאין לכם מה לדאוג... בונג'י אף פעם לא איכזבו! ומאיפה אתה יודע את זה?וגם אם זה נכון פלטרים או צללים לא ישנו את הדמויות המרובעות והנשקים המרובעים
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים טוב, אבל המשחק הזה הוא של XBOX, וממתי אתם מצפים לשיפור בגרפיקה כשעושים המרה למשחק?!?!?!
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים ניראה מגעיל אני לא מבין למה הם מנסים לשווק אותו כמישחק של וסיטה בילבד במה מישחק מיושן ומכוער כזה יעזור להם?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים הוא לא צריך להיות יפה או טוב, מספיק שקוראים לו היילוהיילו 2 הוא המוצר עם הכנסות היום הראשון הכי גבוהות אי פעם, יותר מכל סרט
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים ניראה מגעיל אני לא מבין למה הם מנסים לשווק אותו כמישחק של וסיטה בילבד במה מישחק מיושן ומכוער כזה יעזור להם? כסף ! איפה אתה חיי ? :-\
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים למה שלא יעבוד על XP? איזה שטויות.אגב, האם משחקים שידרשו DX10 יעבדו גם עם כרטיס מסך של DX9?
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים נראה כמו הלו 1 עם כמה שינויים. לא מבין מה אנשים בכלל מוצאים במשחק הזה, גם הלו 1 לא היה כיף במיוחד...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.