פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים שלום חברי פורום יקרים,אני קונה מחר מחשב ואני מתלבט בין שני מפרטי אלה בלבדאת שתיהם אני קונה ב 1600 שקל למזומן (עולים אותו כסף)- ככה אני משיג אותםרק עיזרו לי בבקשה איזה מהם לבחור:מפרט 1: מעבד Intel P-D Dual Core 2.66GHz 805 * לוח אם מתקדם INTEL GRANT COUNTY 2 * כרטיס מסך ATI X300 תומך PCI-X מובנה על הלוח* חבילת זכרון מהיר DDR2 בנפח 512MB במהירות 667MHz * דיסק קשיח בנפח 80G SATAII + צורב DVDRW Dual layer X 16כולל מקלדת ועכבר אופטי ומארז 450 וואטמפרט 2:מעבד Intel LGA 775 64Bit -524- P4 3.0 לא דואלילוח אם BIOSTAR 945 עם כרטיס מסך לא מובנה עם FSB 1066כרטיס מסך ATI X300 PCIX 256MB לא מובנהזיכרון DDR2 512MB 667MHZדיסק קשיח 160GB SATA2 + צורב DVDמאז 450 וואט ללא מקלדת ועכבראלה הם שתי המפרטים, עכשיו השאלה שלי איזה מחשב יותר טוב, במפרט הראשון אני יודע שהמעבד הוא יותר טוב אבל הלוח במפרט השני הוא יותר מתקדם וגם הכרטיס מסך הוא לא מובנה לכן השאלה שלי היא איזה מהם עדיף ואני יכול לבחור אך ורק את שני המפרטים האלה בלי שום שינוי , אז בבקשה עיזרו לי לבחור תודה לעונים
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר הראשון יותר טוב מהשני אפילו שהלוח בשני טוב יותר?וגם הכרטיס מסך בראשון הוא מובנה ובשני לאלא ממש אכפת לי 80 או 160 גיגה ..אני מילא לא ישתמש אפילו ב 20אני רק רוצה לעשות את הבחירה הנכונה, האם המעבד יותר חשוב אפילו שהלוח הוא מובנה ופחות טוב?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים הכרטיס מסך הוא אותו כרטיס מסך, ככה או ככה.אם זה לא משנה לך אז אולי תרד ל80 ג'יגה במפרט השני ותכניס בו DUAL CORE? עקרונית שני המפרטים דומים מאוד, והלוחות אם לא יהוו הבדל משמעותי, רק הכרטיס מסך קצת שבמקום שהוא יהיה חיצוני + זיכרון משלו הוא ישב לך קצת על הראם [אבל זה לא יפריע לך ממש אלא אם כן אתה משחק משחקי מחשב]הייתי נכנס ליותר פרטים אבל אני ממש עייף כרגע, אולי מישהו אחר פה יוכל לעזור לך קצת יותר, או שמחר אני אקום קצת יותר רענן..-ג'ו
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר סבבה אחי תודה לילה טוב!אני לא משחק בכלל משחקיםרק אינטרנט בעיקר...קצת בעסה שהכרטיס מסך מוריד מהזיכרון...השאלה שלי עכשיו איזה לוח יותר טוב?השני הוא 1066 והראשון הוא FSB 800האם יש הבדל?
פורסם 2006 באוגוסט 2919 שנים מחבר טוב חבר'ההזמנתי את המפרט הראשון ........בחנות נאמר לי שהוא יותר טוב והמעבד אפילו טוב יותר מה 524
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.