פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים פתרו את זה?boomerang מפציץ!ועכשיו 2אחרונים:MUAכמובן.הנה משהו נחמד:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים פוקימון גולדאבל אני לא חושב שהוא בבית של השחקן כי אמור להיות על הריצפה nintendo 64
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים בעעעחשבתי זאת תמונה מהגיימבוי לא קטלתי שזה מאמולטורועוד בעברית, מי המשועמם שתרגם?
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים בעעעחשבתי זאת תמונה מהגיימבוי לא קטלתי שזה מאמולטורועוד בעברית, מי המשועמם שתרגם?אני... לפני כמה שנים.זה אכן פוקימון קריסטל.המשחק לא ערוך(בגימבוי אין לי את הN64).כמה שעות ישבתי על זה....
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים גם אניהייתי שרוף על המשחקיםמשם אני התחלתי לשחק RPGהבאסה שאחרי זה הוסיפו עוד פוקימונים ועוד חרא ואז זה כבר ניהיה מסריחהאמת שכבר שהוציאו את גולד וסילבר אמרתי שזה רעיון חרא ולא צריך עוד פוקימונים אבל נתתי צ'אנס בגלל שהמוזיקה התותחית של המשחק(תשמע את azalea town בvgmusic.com או משהו)
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים אני מכיר את המשחק הזה ב Gray Scale ב XT הישן שלי, אבל הוא עדיין אגדה.נראה מי מזהה:[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.