פורסם 2006 באוקטובר 1519 שנים באמת, מה הקטע?אחד מנסה ולא מצליח וישר זה שכותב אחריו מעלה תמונה וגונב את הת'ראדגועל נפש. אני לא מעלה תמונות יותרhttp://hwzone.co.il/community/index.php?topic=200539.msg1860376#msg1860376
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים מי עקף? החברה נתנו תשובה על הכל. או שאתה מדבר על השלב הספציפי בדום?כי ענו לך ולא אמרת אם זה נכון או לא.עריכה:צודק, עכשיו קראתי ובאמת לא ענו לך על ה WWF, חשבתי שזה הייתה התשובה לשלך אבל זה היה על זה שלפניך...רק שתדע שאותי עקפו איזה 5 פעמים וגם אני התעצבנתי והפסקתי לכתוב פה
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא ממש...זה משחק מ 1990 או קצת יותר לא סגור על זה, מתקופת ה IBM VGA הראשונים שהגיע ה MIDI... HEROES ניסו לקחת מהמשחק את המשחקיות המדהימה שלו, ולדעתי די נכשלו חחח אה, בעצם ברגע שראיתי את כפתור ה-plane הבנתי מה זה זה Master of Magic (ובדיקה קלה העלתה שהוא מ-93).
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים חחח זה קל אבל קבלו איזה תמונה קטלנית יצאה לי [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים חחח זה קל אבל קבלו איזה תמונה קטלנית יצאה לי לא בטוח: flatout, flatout2 or juiced - נערך - יום טוב
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא בטוח: flatout, flatout2 or juicedכן בטוח: שאתה הומו וגנבת את הת'ראד.יום טובלפחות הוא שומר על תרבות דיון נורמלית בלי קללות - ערוך את ההודעה בבקשה.
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא בטוח: flatout, flatout2 or juiced כן בטוח: שאתה הומו וגנבת את הת'ראד. יום טוב תגיד לי מה הבעיות שלך??? מה אתה מקלל וזה flatout2! פשוט עשיתי מלא ניטרו ועפתי על משהו שהוא כמו רמפה זה הקפיץ אותי איזה מאה מטר באוויר חחח
פורסם 2006 באוקטובר 1619 שנים לא אם ככה אני מכיר רק עוד משחק אחד של ה-WWF ששיחקתי בו- WWF- Wrestlemania ???
פורסם 2006 באוקטובר 1719 שנים Theme Hospital.איך חרשתי עליו בזמנו.התמונה השנייה לקוחה מגרסה אחרת של המשחק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.