פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים Battle Bugs! מתתי על המשחק הזה. זה המשחק היחיד שהצליח לשלב אסטרטגיה בזמן אמת ושני שחקנים ב-hot seat... נורא הפתיע אותי עד כמה ש- Metal Slug היה מושקע. קצת קלקל שכל ה- 4 (הראשונים?) מאוד מאוד דומים אחד לשני. שישה (שבעה, אם כוללים גם את Metal Slug X שהוא שיפור של 2)
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים Battle Bugs!אכן.זה המשחק היחיד שהצליח לשלב אסטרטגיה בזמן אמת ושני שחקנים ב-hot seat...היחיד?ומה עם זה?המשחק הזה איפשר לשחק עם שני עכברים(!).קצת חבל שלא נשארו לי עכברים סריאליים.(קצת קשה לי להאמין שמישהו הוסיף ל- DosBox תמיכה בעכבר שני, אבל מי יודע...)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים המשחק כמובן הוא סטלרס 1אף פעם לא הצלחתי להפעיל אותו עם שני עכברים, אבל כן שיחקתי בו עם עכבר וגייםפאד
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים בוא נראה אותכם... מקווה שלא היה את זה כבר.. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים שיא חדש לזיהוי משחק או לשעמום?עריכה:ואם כבר, אז בואו נצרף תמונה של משחק[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים זה אנשים משועממים שלא בא להם לקום מחר מוקדם כי הם הבטיחולאמא שהם יצבעו את החדר שלהם ואת הסלון מחר...אתה צודק נדב,עכשיו רק תחשוב טוב על מה שכתבת כאן:אתה סוכן חשאיagent משהוואתה תעלה על השם בלי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.