פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים FIZBAN הראשון זה CAMEL או משהו?רמזים למתקשים:הראשון הוא QUEST בלשי מעולה שכל הזמן רודפים אחריך-ככה מתחיל הQUEST.השני צדקתם זהו DM של FTL.השלישי קשור במוסקבה הרביעי משחק פלטפורמה בעל שם גרמני ארוך, עם חתיכת מוזיקה עצבנית.כולם חוץ מ DM הם של ה C64.
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים שניצל - הראשון זה לא WizBall? (יכול להיות שכותבים את זה אחרת. האנגלית שלי לא היתה משהו בימים ההם)
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים [ltr]it's all the same game. good one too. I finished it, I think... it was long time ago [/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים משחק מעולה מהימים הראשונים של המאיצים הגרפיים (ככה קראו להם אז ;D)רמז: חולק באחד הגליונות של WIZ[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים טוב אני רואה שלא הכרתם אני אחפש משהו יותר קל פעם הבאה:1. BORROWED TIME2.אמרתם3. RAID OVER MOSCOW4.AUF Wiedersehen MONTY טוב נסיון הבא, זה ממש משחק מפורסם חסר לכם שלא תזהו:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 619 שנים בכיף רק שאי אפשר לראות תמונות זה מראה רק הודעה של מוביגיימסעריכה: או לחילופין...אני יודע אני יודע!1. מוביגיימס!2. מוביגיימס!!3. מוביגיימס!!!(נא לקרוא בקול של ילד אינפנטיל)עוד עריכה: הלכתי בעקבות הלינקים וזה Cyberia בחיים לא שיחקתי אבל ראיתי שלב אחד והתמונה הראשונה לקוחה משם (נראה לי שזה השלב הראשון)מדהים בזמנו חשבתי שהגראפיקה ממש מציאותית רק מראה כמה התקדמנו מאז
פורסם 2006 בספטמבר 719 שנים יפה יפה, הראשון באמת היה אינתיפדה.. אחח.. הנוסטלגיה השני משחק ענק! בשם סוחר ים (Decktor סחטיין על הזיהוי) משחק כחול לבן! השלישי ממש קל, OTHER WORLD וכולם ניחשו אותו ולאחרון.. הנה רמז קטן.. (האמת שדי גדול) אחרי התמונה הזאת, במידה ולא יזהו אני אתן תמונה שתסגיר את המשחק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.