פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים [ltr]are you sure?! [/ltr] [ltr]x-com: terror from the deep[/ltr] משוכנע לחלוטין, מדובר בכלל במשחק אסטרטגיה(מה שאני הבאתי), התמונה שהבאתי היא מתוך cutscene. להביא עוד תמונה? רמז?
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים עוד תמונה מן המשחק, מצטער על הגודל אבל זה מה שהצלחתי למצוא...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים רוצה לשמוע משהו מוזר?בחיים לא שיחקתי במשחק פשוט מה שבומרנג אמר הזכיר לי ביקורת שקראתי על המשחק הזה ב WIZ לפני שנים(בביקורת לא היה סקרינים)
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים הייתי חורש את המשחק הזה בלי סוף.ממכר מאד.אחח...אני מתגעגע למשחקים הפשוטים הללו. לא היה צורך להרשים עם גרפיקה אז השקיעו במשחקיות ותחכום.מי יזהה את הסימולטור הבא?...זה אחד הראשונים שיצאו.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים [ltr]test drive[/ltr]חרשתי שעות על המשחק הזה. נראה לי שזה המשחק הראשון ששיחקתימה עם זה?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים [ltr]nascar something or maybe indy something.crappy arcade game that was ported to a crappy pc game.[/ltr]
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים המשחק הזה פשוט חוויה לא נורמלית. לעשות במשך חצי שעה 80 סיבובים במסלול אובלי מחורבן.
פורסם 2006 בספטמבר 519 שנים אני לא יודע אם זה קשה או לא, אבל מי ששיחק בזה היה באמת גיימר בתחילת שנות ה-90.[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.