פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אין לו Hospital בשם. אתה אפילו מנתח את המטופלים במשחק הזה ויוצא להם דם ורוד CGA כזה.ידעתי שזה יהיה קשה למרות שזה היה משחק מאד מוכר בזמנו.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים על הדיסקט שלי היה רשום Hospital...אני זוכר את הניתוח! משום מה הם תמיד מתו לי...
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המשחק יומו של הטנטקל עכשיו שקיבלתי את ה GX2 שלי אני סוף סוך יכול להריץ אותו :lol: לא סתם בצחוק אבל ברצינות איך אני יכול להשיג אותו אף פעם לא גמרתי אותו
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים כי לא חיטאת את המקום קודם. הכי מצחיק כשהיית שוכח להרדים אז המטופל היה מת בצרחות אימים מה PC-SPEAKER. והיית מקבל את התמונה שלמטה. קודם היית עובר קורס מזורז ברפואה והיית צריך לאבחן את החולה ולשלוח אותו לבדיקות המתאימות ואז לטפל בו. משחק הזוי לגמרי. [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים מישהו יכול לעזור לי להגיד לי מאיפה אני יכול להשיג את המשחק יומו של הטנטקל עכשיו שקיבלתי את ה GX2 שלי אני סוף סוך יכול להריץ אותו :lol: לא סתם בצחוק אבל ברצינות איך אני יכול להשיג אותו אף פעם לא גמרתי אותו בדיוק כמוני.... היה לי את המשחק הזה במחשב פנטיום 2 שלי, ואני תמיד הגעתי לעתיד אבל משם אני לא הצלחתי להמשיך.
פורסם 2006 בספטמבר 419 שנים אני בגלל שלא היה לי אותו במחשב שלי זה במחשב של חבר (או בן דוד כבר לא זוכר זה היה לפני איזה 15 שנה) אז מאיפה אפשר להוריד/לקנות (??) רק מקווה שיהיה לי מספיק מקום בהארד דיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.