פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים בייבס ובאטהד (או איך שלא קוראים לזה).אתה מעלה מוחטות מהגרון, ואז בשלב מסוים יש לך גם ירוק....NICEEEEמשחק ממכר חבל"דאבל למה אתה מעלה חלקית של תמונה איך אתה רוצה שנזהה??אם הייתי מעלה את התמונה הגדולה אפילו סבתא שלי היתה מנחשת
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים תשימו משחקים שאתה שיחקתם בהם ואתם מכיריםלא שיחקתי בו... חרשתי אותו בערך 7 פעמים דבר ראשון.דבר שני אתה מעלה תמונה מביוס ובטהד ואומר ש"oddworld" עתיק ?!?...וכן התשובה היא Abby's Odyssey!
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים אוקיי נראה אם אתם באמת מכירים. (לא ישנים ככ)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 3019 שנים רגע רגע אבל לא עניתם לי על השאלה מזה המשחק הזה???שמרתי אותו על JPG והאיכות שלו לא טובה אבל לא נורא...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים QuAKeR_996 הראשון שלך זה Ragdoll kung fu משהו כזה... נכון. QuAKeR_996 המשחק השני שלך זה סטארקרפט נסה שוב . ממש לא סטארקרפט
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים וואי, היה לי את המשחק הזה פעם (הגיע עם אחד הגליונות של Wiz).... איך קוראים לו לעזאזל?!
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים QUAKER המשחק הזה עם החללית זה שאתה טס בעולם גדול ובמרחב םתוח והורג חלליות אחרות?
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים נכון. נסה שוב . ממש לא סטארקרפט אני לא יודע על מה חשבתי ;D עכשיו אני רואה בכלל שזאת חללית ויש לה קטגוריות כמו מגן... חח כשהסתכלתי בהתחלה זה הזכיר לי את סטארקרפט... ידעתי שלא הייתי צריך לקחת את הכדורים האדומים הבוקר!
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים לבנתיים אפחד לא פתר את שלי זה משחק אסטרטגיה ויש לו הרחבה אחת והוא קצת ישן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.