פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים יאללה, קוזמו... מעלה לי זכרונות... טוב.. מי שלא מזהה את המשחק הבא כנראה לא חווה ילדות כמו שלי זהה את המשחק!
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים Carmageddon TDR 2000 איזה הבדל מטורף... :xyxthumbs: אח... אגב הגרסא שיש אצלי היא לא של זומבים אלא הגרסא של בני האדם, אני אישית מעדיף את הזומבים
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים נחמד כן... אבל זה כלום לעומת זה: ורמז עבה: יווווווווווווו היה לי דמו של המשחק הזה!! חח הוא היה כל כך גדול לדרוס אנשים ולירות בהם או במכוניות... (או לעשות עבודות מונית ולקחת אנשים לאן שצריכים) היה ענק! הייתי בן איזה 12 ששיחקתי בזה חחחחחחח גדול אתה סינדרום מאיפה אתה זוכר את כל המשחקים האלו?
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים נחמד כן... אבל זה כלום לעומת זה: ורמז עבה: אתה לא מבין איזה חיוך דפקתי עכשיו... או שמשהו בי נדפק, או שכבר לא מייצרים משחקים כיפים כאלה... גם משחק ישן החול מניוקי... מאמין שתזהו מהר... [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוקטובר 417 שנים http://www.old-games.org/games/quarantine אבל עדיף לזכור אותו כמו שהוא היה פעם. אם תעלה אותו היום אתה תתבאס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.