פורסם 2008 במאי 2617 שנים אנחנו בתראד של זיהוי משחקים, אני לא חייב לשחק בו... בכל מקרה רציתי לנסות אבל זה היה נראה לי יותר מידי fallout-like שזה לא דבר שלילי רק שfallout יותר מידי פתוח וכבד לטעמי
פורסם 2008 במאי 2717 שנים זה Fascination לא?נכון מאוד, שוחרר בארץ תחת השם "רצח במיאמי". קנו לי את זה פעם והצלחתי לסיים עם עזרה בשלבים האחרונים...לא ידעתי תווים ולכן לא הצלחתי לנגן את הקוד בפסנתר.
פורסם 2008 במאי 2917 שנים הנה נראה אותכם - האיש החביב הזה מופיע במשחק כלשהו בשלב שהוא מסביר לך על המשימה:
פורסם 2008 במאי 2917 שנים זה היה ממש קל כי כולם שיחקו ב dune2 (הזקנים לפחות (תחשבו על זה ש"הזקנים" של היום הם בני 30 35 גג תחשבו איזה תדר מגניב זה יהיה כשיהיו 50 שנה של משחקי מחשב ואז אני יגיד לבן שלי שבזמני משחקים היו משחקים ולא איזה מכשיר מטומטם שמתחבר לך למוח)הההההבכל מקרה נחשו את זה[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במאי 3017 שנים no idea :-X טוב מכיוון שעברו 5 שעות ... הנה אתגר קטן (אני מקווה שאני לא טועה ) במידה ולא תצליחו אני אתן את התמונה המלאה
פורסם 2008 במאי 3117 שנים Rise of the Triad.הולי שיט זה אחד משחקי הילדות (גיל 5) שניסיתי להיזכר בשמם אבל לא הצלחתי! עכשיו בזכותך אני זוכר! יששששששששששששששששששששששששששש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.