פורסם 2008 במרץ 1317 שנים Dark spire או משהו בסגנון.עריכה: טוב אחרי חיפוש קטן לא קוראים לזה ככה אבל בעברית קראו לזה "צריח האופל" אני אשמח לדעת איך קוראים לזה באנגלית.
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים חבר'ה, אני משחק במחשב עוד לפני שרובכם נולדתם, בעבר נתתי לכם כמה משחקים שלא הייתם יכולים כלל לדעת מאיפה להתחיל לחפש, להתקיל אתכם אני יכול בלי בעיות. לכן, "נתחדש" קצת במשחקים ותזהו את המשחק הבא:[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים חבר'ה, אני משחק במחשב עוד לפני שרובכם נולדתם, בעבר נתתי לכם כמה משחקים שלא הייתם יכולים כלל לדעת מאיפה להתחיל לחפש, להתקיל אתכם אני יכול בלי בעיות. לכן, "נתחדש" קצת במשחקים ותזהו את המשחק הבא: חחחח לא מזמן הכנתי משחק פלאש שדומה מאוד לזה
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים מה, אתה עושה צחוק? זה stunts, זו לא התקלה, זה אחד המשחקים היותר פופולריים שהיו בתקופת ה 286-386...
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים אחד המשחקים! תמיד הייתי יוצר מסלולים עם חבר והיינו מנסים לגרום למתחרה לעשות תאונה. והוא כבר היה בדיון...
פורסם 2008 במרץ 1317 שנים מה, אתה עושה צחוק? זה stunts, זו לא התקלה, זה אחד המשחקים היותר פופולריים שהיו בתקופת ה 286-386...אם הייתי בא להתקיל לא היית מזהה את המשחק.8)אכן, זה STUNTS, משחק גדול, העביר לי הרבה זמן מהנה.
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים אם כבר מדברים על משחקים באמת ישנים וקשים לזיהוי, הנה המשחק מחשב הראשון ששיחקתי אי פעם:
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים parsec בדיוק הורדתי אותו לא מזמן עם אמולטור לti-99http://www.harmlesslion.com/cgi-bin/showprog.cgi?search=Classic99
פורסם 2008 במרץ 1417 שנים יפה! מה שמדהים זה שזה משחק שיצא ב 82 עם דיבור מוקלט, אני זוכר איך 13 שנים אחרי זה התלהבנו משטויות כאלה...יכול להיות שעדיין יש לי בבית את ה TI אבל הספק כוח שלו הלך מזמן...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.