פורסם 2007 באוגוסט 3118 שנים אוף, השני נראה לי כ"כ מוכר, אבל אני לא מצליח לזהות (ונכון, יש משהו מטריד בשעון, אפילו כמעט עוכר שלווה ). את הראשון מעולם לא ראיתי.
פורסם 2007 בספטמבר 318 שנים אני יודע מה זה הראשון, השם של המשחק נגמר ב-N אבל גם אני השתמשתי בדרכים לא כשרות...
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים dinosaurs hunter?אני זוכר משחק כזה רק לא סגור על התמונה אוקי חיפשתי את השם הזה והגעתי למשחק בשם TUROK (שאמור לצאת לו המשך עוד מעט ד"א) אבל זה לא מה שאני מחפש...אם תוכל לשלוח לי את השם של המשחק בתמונה בפרטי? כי נראה לי שזה מה שאני מחפש (מרוויחים כסף במשחק הזה נכון?)
פורסם 2007 בספטמבר 418 שנים טוב מתברר שזה לא זה...אני מחפש משחק שבעצם היית צד דינוזאורים באזור אחד מרכזי והיית מקבל עליהם כסף וקונה נשקים וכו'
פורסם 2007 בספטמבר 518 שנים טוב מתברר שזה לא זה...אני מחפש משחק שבעצם היית צד דינוזאורים באזור אחד מרכזי והיית מקבל עליהם כסף וקונה נשקים וכו'וואו אני זוכר את המשחק הזה, אפילו יש לי אותו על דיסק איפה שהוא, שכחתי את שמו X:
פורסם 2007 בספטמבר 1018 שנים קל לזהות אבל עדיין....אחלה משחק עם המוזיקת רקע הכי טובה אי פעם[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בספטמבר 1218 שנים זהו את המשחקהורדתי כמה פרטים מזהים כמו שאתם רואים[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.