פורסם 2007 ביולי 1418 שנים הדמות כל כך מוכרת לי, אני כמעט בטוח ששיחקתי בזה . זה לא משחק לקומודור בכלל ? מהתמונה זה די ברור שאתה מתעופף ולא מומלץ לגוע בקירות
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים ואי.... היה לי את המשחק הזה כשהייתי בקטן באטארי של האחים הגדולים שלי... בכל מקרה זה משחק לאטארי.... הקונסולה הראשונה ול mosh18 לא יודע למה זה מזכיר לי את וורקרפט....
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים הדמות כל כך מוכרת לי, אני כמעט בטוח ששיחקתי בזה . זה לא משחק לקומודור בכלל ? מהתמונה זה די ברור שאתה מתעופף ולא מומלץ לגוע בקירות אמת אסור לך לגעת בקירות, לקומדור יש מצב שגם שם זה היה, אטארי אין לי מושג אם המשחק היה שם. זה קלאסיקה אמיתית, חיפשתי אותו שנים... ורק לפני כמה חודשים מצאתי אותו. למישו יש מושג?
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים נורא נורא קשה, אני משער שאף אחד לא ינחש, לא נראה לי שמישהו שיחק במשחק הזה אי פעם בחיים שלו ;D
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים ואי.... היה לי את המשחק הזה כשהייתי בקטן באטארי של האחים הגדולים שלי... בכל מקרה זה משחק לאטארי.... הקונסולה הראשונה ול mosh18 לא יודע למה זה מזכיר לי את וורקרפט.... לא רק שאטארי 2600 לא הייתה הקונסולה הראשונה היא אפילו לא הייתה מהדור הראשון של הקונסולות...
פורסם 2007 ביולי 1518 שנים נו באמת, מה אתה הורס לי את השירשור עם משחק שכל העולם מכיר..DAVE 1הקולות של המשחק עדיין צרובים לי בראש.אני עכשיו נזכר בזה, איזה נוסטלגיה.לא גמרתי את המשחק, אבל אני זוכר שהגעתי לשלב 8 או 9.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני מבין שאתם לא יודעים, אז ככה שם המשחק זה H.E.R.O בשמו העברי קראו לו "קודח קירות" זה משחק שהיה לי ב-APPLE IIE ושל חברת ACTIVISION ואת המשחק הזה אתם מכירים?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני מבין שאתם לא יודעים, אז ככה שם המשחק זה H.E.R.O בשמו העברי קראו לו "קודח קירות" זה משחק שהיה לי ב-APPLE IIE ושל חברת ACTIVISION ואת המשחק הזה אתם מכירים? זה נראה לי אותו דבר כמו המשחק הקודם
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים לא רק שאטארי 2600 לא הייתה הקונסולה הראשונה היא אפילו לא הייתה מהדור הראשון של הקונסולות...אז איך היית מגדיר אותה?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים לא הייתי מגדיר אותה בתור הקונסולה הראשונה.אטארי 2600 היא מהדור השני של הקונסולות, PS3, Xbox 360 ו-Wii שייכות לדור השביעי.הקונסולה הראשונה
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים טוב חבר'ה מכיון שאין לכם מושג ורובכם היו "בשש" כשאני הייתי משחק במחשבשם המשחק זה CAPTAIN GOODNIGHT, אחד המשחק הטובים ששיחקתי הי פעם.לבחור שפנה אליי בפרטי, אתה בטח נתקעת בשלב של הפצצה. אחריה היית אמור להכנס לרכב החלל ולהמלט מהאי של דום.אם הגעת עד לשם אז איך לא עברת את הסנכרון של הפצצה, הרי היו לך את הקודים של הצוללת.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים OMG, איזה מגניב זה!!!!!! הם מדברים על משחק בן מיליון שנה, וזוכרים איך ומה עשו כדי לעבור את השלבים... ;D ;D :jump: :jump: ;D ;D ;D ועכשיו הוא ילך הביתה ואחרי 90 שנה שהוא לא הצליח לעבור את השלב הזה, הוא ישב ויסיים את המשחק, וככה יוכל למות בשקט... אאאחחח.... מרגש.... :'( אגב אם כבר מדברים על קונסולות ישנות, אתם יודעים מה יש לי בבית =) אמיתי אמיתי!! ועדיין עובד, אפילו יש לי 2 משחקים אליו!! =)) http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/32/Gameboy.jpg כזה!!!!!!!! =))))
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים לי עדיין יש את ה-APPLEIIE פלוס 300 דיסקטים של 360K dual layers גם מסך המונכרום נמצא. ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.