פורסם 2007 במרץ 3018 שנים Damn, זה נראה לי מוכר (התמונות שלייזי הביא)יכול להיות שזה הקווסט המצויין Reaper? (למרות שלא זכור לי שהגראפיקה נראתה ככה, אלא אם כן התמונות הן מתוך ה"עולם הוירטואלי" של המשחק)
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים ^^ מספיק קרוב. על כל הדמויות יש אפקט של bump/plastic ? מה זה הדבר ההזוי הזה בכלל ? מי המסומם שיצר את הגראפיקה אתה חייב להביא עוד תמונה, שתראה את אופי המשחק לפחות : למשחק קוראים Ripper וזה קווסט שיצא בשנת 1996 על 7 דיסקים! (לא דיסקטים, דיסקים) אם אתה חושב שהגרפיקה הזויה, מזלך שלא שיחקת במשחק עצמו. ללא ספק הקווסט הכי קשה ששיחקתי אי פעם. חידות מטורפות זו לא דרך לתאר את מה שהולך שם. לא סתם הוא קיבל ציון 3.6 בgamespot עוד כמה תמונות מעוררת זיכרונות למי ששיחק:
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים עוד כמה תמונות מעוררת זיכרונות למי ששיחק: אני לא מאמין!! זה המדען השמן מSliders! איזה קטע הזוי. ;D ד"א עוד מישהו רואה דמיון לPhantasmagoria?
פורסם 2007 במרץ 3018 שנים תגידו מה שתגידו, כל מי ששיחק במשחק חייב להודות ש: Vincent Magnotta RULEZ!!!!1111 ;D כריסטופר ווקן האחד והיחיד.. בשבילי תמיד תהיה מר וינסנט מגנוטה. כן, זה by far הקווסט הכי קשה ששיחקתי. ואחד הבלתי נשכחים ביותר. (ואני חולה על שיר הפתיחה שלו - Don't Fear the Ripper )
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים יו לייזי, שיחקתי בו ולא גמרתי אותו בזמנו מרוב שהקווסטים היו קשים אני זוכר כמה אהבתי את שיר הפתיחה שלו, אחרי הסרטון בהתחלה... Blue Oyster Cult - Don't Fear The Reaper הפאזל עם הכוס השבורה בהתחלה אפילו אתגר אותי ואח"כ היהלומים / קריסטלים, כבר לא זוכר שום דבר מהמשחק הזה...
פורסם 2007 במרץ 3118 שנים אני הגעתי לבד לדיסק ה3 או הרביעי ואז נתקעתי בחידה בבית של מדען עם המון מכונות ומכשירים וכל הבית היה מבוסס על פתרון של חידה של מכונת pinball בסופו של דבר חבר שלי ביקש מהד ארצי שישלחו לו בדואר פתרון וככה ישבתי עם החוברת פתרונות ולמעשה רק איתה סיימתי את המשחק. עריכה: עוד חידה - שתי התמונות מאותו המשחק.
פורסם 2007 באפריל 218 שנים זה lands of lore 3 סימתי את השלישי. גם את השני Lands of Lore: Guardians of Destiny סימתי שהיה הרבה יותר טוב וקשה מבחינת החידותדרש לי שנה וחצי לסיים את השני בגלל החידות הקשות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.