פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים המוכר ב לוגיק אמר שאינטל טבעה את אסוס בגלל שהלוחות החדשים שלה פותחים את המכפלה אז הוא אומר ש ה P5B DLX לא יצא לפועל או יפסיסיקו את יצורו זה נכון ?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים טבעה כDrown/Sink? :-\בכל מקרה, לפי דעתי במידה וIntel רוצים לכופף לAsus את היד, אין צורך בתביעה.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מה זאת אומרת פותחים מכפלה??לי יש לוח של אסוס p5w delux ז"א שאני יכול לעשות לו אובר טוב??
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מה זאת אומרת פותחים מכפלה??לי יש לוח של אסוס p5w delux ז"א שאני יכול לעשות לו אובר טוב??זה אומר שאם יש לך לוח P5B DELUXE אז אתה יכול לפתוח מכפלה, במקרה שלך אי אפשר.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר למה למוכר שקר לי או בכלל בנושא מה יוצא לו מזהובכל מקרה מתי הלוחות האלו יגיעו יכול להיות שעד ה 31 כי אני מזמין מחשב ועד ה 31 אניח יכול לעשות לו שינויים במפרט
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני לא יודע מה האינטרס שלואולי הוא פשוט לא יכול להשיג את הלוח?לא מצאתי אזכור לנושא בשום אתר חדשות/מחשבים
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר בכל מקרה מתי יהיה ניתן להשיג את הלוח בארץ ^^ אולי הוא עובד באינטל ?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים תראו מה מצאתיhttp://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2822The new 0507 BIOS for the P5B Deluxe, dated 8/10/2006, has two new and exciting features:Provide better maximum overclocking. Add the ability to adjust the multiplier of most Conroe CPUs even if they are not Extreme Edition.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר מסכנה Asus אפילו מצופים אין לה עד עכשיו לא הבנתי מה כתבתה ומה ההקשר ועכשיו הבנתי ... שניה מאתה צוחק עליי (ואם לא רשמתי נכון אולי תתקן אותי ולא תצחק עלי ?) רק ניסיתי לבבר אם זה נכון סליחה אם אני מצחיק אותך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.