עבור לתוכן

סאונד בquicktime

Featured Replies

פורסם

שלום, יש לי בעיה כבר כמה זמן עם האודיו בquicktime או שאין קול או שהוא "מגמגם", "קופץ", "חוזר על עצמו", "מכפיל את עצמו", בעצם הבעיה היא זהה רק שאולי התאורים האלה יעזרו להבין מה שקורה

אגב זה קורה לי גם בVLC media player גם לפעמים עם קבצים אחרים, אבל בכל מקרה בקבצי MOV הקול תמיד קופץ גם אם אני מפעיל את הקבצים בתוכנות האחרות (BS, Media Player Classic' וכה...)

ניסיתי להתקין את הQT החדש ביותר עם הITUNES מה שזה לא יהיה וגם בלי, ניסיתי להחליף CODEC PACK או לשים רק DIVX וXVID וAC3 ולשים QT ALTERNATIV, ושום דבר לא עוזר

הרבה דברים היום פועלים רק עם QT כך שאני חייב לתקן את זה

או למצוא תוכנה אלטרנטיבית, למרות שקשה לי לאמין שיש תוכנה שמחליפה את כל הפעולות של QT

קטע דפוק לאללה שפשוט לא אמור להיות :nixweiss:

פורסם

איזה מערכת יש לך..?

ואיזה חבילות קודאקים היו לך כבר....?

פורסם
  • מחבר

יש לי XP

היה לי K-Lite ועכשיו הסרתי ושמתי רק Divx. Xvid. AC3 כך שאני חושב שהבעיה לא שם

עכשיו גם התקנתי את XP codec pack ואותו הדבר בדיוק נמשך

פורסם
  • מחבר

איזה מידע בדיוק אתה צריך?

פורסם

את הכול.

פורסם
  • מחבר

אוקיי דבר ראשון יש פריצת דרך, כשאני פותח שני קבצי וידאו, בשתי תוכנות נפרדות (אולי גם אם זה אותו קובץ הוידאו ובשני ישומים של אותה התוכנה בבת אחת או איך שלא אומרים את זה) אז בתוכנה שפתחתי שנייה, יש כאלה פסים ירוקים וצבעיניים שמופיעים כשאני מזיז או עושה פעולות בחלון, זה היה תמיד, קיצר פתחתי משהו בבי אס ושכחתי לסגור ופתחתי קובץ MOV כרגע הם נפתחים בVLC פלייר אבל זה לא משנה, ואז שומעים בסדר גמור, אני מקווה שזה עוזר למישהו להבין

ודבר שני הנה הדו"ח של המפרט, אני מקווה שזה מה שרצית, זה די ארוך, קריאה נעימה :-*, ובסוף הגיבור... טוב אני לא רוצה להרוס לך

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים