עבור לתוכן

AVC תוצאות

Featured Replies

פורסם

לא רק לדוברי רוסית:

http://www.glacialtech.ru/articles.aspx?anum=307

(הטבלאות באנגלית)

מסתבר שבהשוואה ל-BT (בבדיקה על P4 530 עם אובר של 414MHZ)... במנוחה הבדל של 5 מעלות, במאמץ הבדל של בסביבות 9, וגם בממוצע. מעניין איך הוא בהשוואה לפריזר 7, כי הוא בערך אותו מחיר.

פורסם

מזה avc???

פורסם
  • מחבר

קירור למעבד שנתנו לי באייבורי לבדוק. יש מצב שהוא מצויין (אני פשוט כרגע בדילמה אם התוכנה של הלוח מחליפה לי בין הטמפ' של המעבד והלוח. אם כן אז הוא מאוד אפקטיבי... מאוד מאוד אפילו!)

בשביל 150 שקל = הפרש של 10 מעלות במאמץ מהסטוק (לפי הביקורות) או הפרש של 15 (לפי בדיקה אישית). שווה.

פורסם

אחי נחמד נחמד :) סחטן נישמע טוב :)

פורסם

קירור למעבד שנתנו לי באייבורי לבדוק. יש מצב שהוא מצויין (אני פשוט כרגע בדילמה אם התוכנה של הלוח מחליפה לי בין הטמפ' של המעבד והלוח. אם כן אז הוא מאוד אפקטיבי... מאוד מאוד אפילו!)

בשביל 150 שקל = הפרש של 10 מעלות במאמץ מהסטוק (לפי הביקורות) או הפרש של 15 (לפי בדיקה אישית). שווה.

הציעו לי אותו.

כמעט שהלכתי עליו, אבל אני לא יודע עד כמה הוא מרעיש..

איך הוא מבחינת רעש?

פורסם
  • מחבר

קשה לי להגיד כי אני לא יודע למה להשוות. אני גם לא יודע אם הרעש שמגיע מהמארז הוא מה-AVC או מהמאווררים של המארז.

אבל לגבי תוצאות הקירור שלו, לפי מה שקראתי (זה מוצר שמוכר בעיקר באסיה ולכן רוב המידע הוא ברוסית או יפנית) הוא לא נופל מהפריזר ולפי חלק מהעדויות הוא קצת פחות טוב מה-BT... הייתי מדרג אותו בין לבין. ואם יתנו לך אותו ב-150 עד 200 לדעתי לך על זה - הוא מאוד קל להתקנה.

פורסם

קשה לי להגיד כי אני לא יודע למה להשוות. אני גם לא יודע אם הרעש שמגיע מהמארז הוא מה-AVC או מהמאווררים של המארז.

אבל לגבי תוצאות הקירור שלו, לפי מה שקראתי (זה מוצר שמוכר בעיקר באסיה ולכן רוב המידע הוא ברוסית או יפנית) הוא לא נופל מהפריזר ולפי חלק מהעדויות הוא קצת פחות טוב מה-BT... הייתי מדרג אותו בין לבין. ואם יתנו לך אותו ב-150 עד 200 לדעתי לך על זה - הוא מאוד קל להתקנה.

דבר איתי ב-dBA.

פורסם
  • מחבר

http://www.avc.com.tw/products/Z9U740P001.htm

יותר מזה אין לי מושג. ואם הציעו לך את זה באייבורי יש מצב שייתנו לך את זה ב-150 אם תחזיר את הקירור סטוק של אינטל (מה יש לך לעשות איתו גם ככה, בינינו? :))

150 והוא נותן ביצועים יותר טובים מהפריזר. אחלה דיל.

פורסם

עם אתה בטוח 100% שהוא יותר טוב מהפריזר קח אותו בלי לחשוב פעמיים.

פורסם

נו באמת.

בשום מקום לא רשום לגבי מידת הרעש שלו.

יש לי סוקט 478 וגם לי הציעו את זה.. אני מקווה שהוא שקט.

פורסם

תיראה אם הוא מיסתובב במהירות נמוכה סימן לזה שהוא די שקט....

פורסם
  • מחבר

תחפש כאן בפורום... אני חושב שפירסמתי לינק עם טבלה של מידה הרעש אבל לא התייחסתי לזה כי זה לא עקרוני לי.

או שתחפש בגוגל AVC temperature.

פורסם

זה מה שהעליתי בחיפוש (http://www.digit-life.com/articles2/cpu/foxconn-avc-gigabyte-coolers-mar2k6.html):

A noise level is determined mostly by the air flow through the heatsinks. Relative noise level of the AVC-Z9M is 41.5 dBA - that's too much. You can keep your patience for an hour. But if you have to listen to it all the time, you may go into a frenzy. That depends on a user, of course. By the way, the official noise level was even higher 45.5 dBA.

מה שזוכה בגוף הקירור הזה לביקורת טובה הוא ההיטסינק, שמביא לכך שבסופו של הטמפ' של המערכת שהוא עובד בה היא הנמוכה ביותר (טבלת השוואות בסוף המאמר). אבל מבחינת רעש - כנראה שזה לא מוצר מוצלח.

פורסם
  • מחבר

זה לא הדגם הנכון. לשלי יש 3 היט-פייפס.

פורסם

כל הקירורים שלהם כמעט עם אותו מאוורר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים