פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מה אתם אומרים על הזכרונות האלה של G.SKILL: g.skill 2x1gb ddr2800 5-5-5-12 1.9v-2.0v +heat spreader
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר אני מתכנן לקנות לוח אם מבוסס 965. שמעתי שיש בעיות תאימות של G.SKILL עם הלוחות האלה. זה נכון?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אם אתה מתכוון לDS3זה לא בעיית תאימות, זה שהוא מגיע עם 1.8 מתח והזכרונות של התזמונים הנמוכים האיכותיים לא מקבלים מספיק אז הם לא עושים בוט וצריך להשתמש בזיכרון מסכן כדי לעשות את הבוטאבל אלה עם מינימום של 1.9 ומישהו מאקסטרים סיסטמס דיווח שעובד לובכל מקרה עכשיו הם ביד שלי כי קיבלתי את ההזמנה של המחשב ואני הולך לבדוק את זה מקווה שיעבוד
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים זה תלוי בדגם...תן את השם המלא של הדגם...וזו לא רק בעית מתחים... זה גם ה-CASוכמו אצלי.. גם לי יש בעיה.. אב אצלי אני בכלל לא יכול לעשות כלוםכדי להפעיל את הזכרונות צריך לפחות 2.2 (מתח)..ואצלי הלוח מוגבל עד 2.1אפילו שעל הזכרונות כתוב 2.0 - 2.1 הם לא עולים במתחים האלה..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לא אמורה להיות בעיה.. אנשים אומרים שעובד להם.. וגם בגיסקיל בדקו ואומרים שעובד.. אבל יש אחד באקסטרים סיסטמס שלא עובד לו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=109340
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני תכף בודק רק אני צריך לגמור קודם להתקין את הקירור המחורבן על הכרטיס מסך...איזה כאב ראש כמעט קיבלתי התקף, שמתי אלכוהול על הצמר התחלתי לנקות פתאום ראיתי שזה משנה צבעיםאבל ניגבתי טוב ועכשיו זה בקושי נראה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר לא נראה לי שזה שווה את הסיכון, אני מביא אותם מחו"ל ואם הם לא יעבדו לי לא יהיה לי עם מי לדבר פה בארץ.הבעיה תקפה גם לזכרונות 667 DDR2 של G.SKILL או מוגבלת רק ל800?על מה אתם ממליצים במקום? (בלי בעיות של תאימות ומתחים ושיהיה בערך באותו טווח מחירים)
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני תכף בודק רק אני צריך לגמור קודם להתקין את הקירור המחורבן על הכרטיס מסך... איזה כאב ראש כמעט קיבלתי התקף, שמתי אלכוהול על הצמר התחלתי לנקות פתאום ראיתי שזה משנה צבעים אבל ניגבתי טוב ועכשיו זה בקושי נראה איזה זכרונות אתה מתקין ואיזה לוח אם?? ודרך אגב.. גם אני קניתי את הזכרונות שלי בארה"ב.. ועכשיו אני לא יודע מה לעשות.. בוכה בלילות כתבתי מכתב לגיסקיל.. והם אמרו שהם מודעים לבעיה והם יחליפו לי את הזכרון לגירסאת ה-PK שכן עובדת.. אבל זה סיפור שלם.. אז.. קראתי בנעה מחשבים שהם הנצינים של גיסקיל בישראל.. יש מצב שהם יסכימו להחליף לי? מה אתם חושבים (כבר שלחתי להם אימייל.. מחכה לתשובה)
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים NRאתה בכלל עם הלוח של אסוס, אני בכלל עם הלוח של ג'יגהבייטאצלך זאת בעיית אי תאימות
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים זה לא קשור.. יש לנו את אותו ציפסט..זאת בעית תאימות שקשורה לציפסט 965ו.NR יעבוד לך אני חושב..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אל מה אתה מדברהזכרונות עם NRעובדים עכשיו מעולהזה שאני כותב עכשיו זאת הוכחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.