עבור לתוכן

עזרה בבחירת מפרט למשחקים בתקציב של 3200 ש"ח

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אחרי קריאה על הM2N-E, הגעתי למסקנה שהוא כנראה עדיף על פני הKN9

הX1900GT בהחלט שווה את ההפרש. לגבי ספק הכוח - אתה ממש לא חייב אותו. אפשר לרדת אפילו לHEC 400W.

אפשר קישור לביקורת על ה-M2N-E? לא מצאתי בגוגל.

פורסם

למרות החריגה נשמע מצויין תלך על זה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

למרות החריגה נשמע מצויין תלך על זה :xyxthumbs:

ברור שזה נשמע מצויין, עם עוד חריגה אני יכול להוסיף עוד 1GB זיכרון, אבל זה עדיין חריגה לא רצויה. :-\

פורסם

תגיד? יש לך ספק ? אם יש לך ספק אזי תוותר על הספק עכשיו שבועים שלוש ואז תקנה אותו שתוכל זה יוריד לך את החריגה ל 150 שקל אבל לא יפגע בביצועי המפרט, תוך כמה זמן אתה יכול לקנות את הספק אם לא קנית עכשיו?

פורסם

אחרי עוד קצת קריאה הבנתי שהוא תומך במעט מאוד זכרונות ושהוא לא נותן לעלות מעל 1.95V לזכרונות. אמור לצאת לו ביוס חדש שיתקן את הבעיו האלא. בגדול אומרים באקסאס (אני מסתבך עם האנגלית במחשב הזה) שה DFI ULTRAII M2 עדיף עליו, אבל בכ"מ חכה לעוד תגובות.

פורסם
  • מחבר

תגיד? יש לך ספק ? אם יש לך ספק אזי תוותר על הספק עכשיו שבועים שלוש ואז תקנה אותו שתוכל זה יוריד לך את החריגה ל 150 שקל אבל לא יפגע בביצועי המפרט, תוך כמה זמן אתה יכול לקנות את הספק אם לא קנית עכשיו?

למה נראה לך שתוך שבועיים-שלוש יהיה לי עוד כסף? כשאני אומר שאני אוסיף זיכרון בעתיד, אני מתכוון שאני אוסיף זיכרון בעוד כשנה+.

אחרי עוד קצת קריאה הבנתי שהוא תומך במעט מאוד זכרונות ושהוא לא נותן לעלות מעל 1.95V לזכרונות. אמור לצאת לו ביוס חדש שיתקן את הבעיו האלא. בגדול אומרים באקסאס (אני מסתבך עם האנגלית במחשב הזה) שה DFI ULTRAII M2 עדיף עליו, אבל בכ"מ חכה לעוד תגובות.

DFI INFINITY ULTRAII-M2 מג יע עם צ'יפסט ישן, ה-NF4U.

בקשר לתמיכת הזכרונות עם ה-M2N-E, אני פשוט אשאל בחנות אם הזיכרון תומך או לא.

פורסם

אתה הולך על זה? נוכל לומר תתחדש?

פורסם
  • מחבר

אתה הולך על זה? נוכל לומר תתחדש?

עדיין נשקלת האפשרות לקחת 7600GT עם ספק כוח HEC 400W ובכך לחסוך 600 ש"ח.

פורסם

פחות טוב אבל זה עדיין רחווווווווווק מלהיות רע

פורסם

עדיין אומרם בXS שהDFI יותר טוב בOC.

אל תתפשר על 7600GT, אבל בספק אתה בהחלט יכול לרדת לHEC400W.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים