עבור לתוכן

שאלה בקשר ל CORE 2

Featured Replies

פורסם

פשוט הרבה פעמים אני רואה שחנויות רושמות 2X1MB או 2X2MB שלמעשה זה אומר סה"כ 2 או סה"כ 4...

::) ::) ::) ::) ::)

פורסם

ושמעת מחנויות למשל ש"אינטל תובעת את Asus" ו-"פנטיום 4 יותר טוב" ו-"C2D זה סתם מעבדים חלשים"?

קח מה שאתה שומע מחנויות (ובאופן כללי ממי שיש לו מה להרוויח מדברים שהוא אומר לך) בערבון מוגבל

פורסם

אתה לא סותר את מה שאמרתי... אתה רק מחזק את הטענה... :xyxthumbs:

פורסם

לא באתי במטרה לסתור את דבריך

פורסם

לא באתי במטרה לסתור את דבריך

איך אתה מצליח להשתחל לכל דיון? :silly:

פורסם

איך אתה מצליח להשתחל לכל דיון? :silly:

קסם.

הבדל הביצועים בין מטמון יעודי למטמון משותף כמעט ואפסי, אך מכוון והבעיה הכי גדולה של Intel היתה מעבר עיבודים, המטמון היעודי רק החמיר את הבעיה.

בכך היה היתרון של מעבדי AMD Opteron על מעבדי Intel Xeon מקבילים, אך כעת עם מטמון משותף הבעיה נפתרה.

אז במקום לקשקש על שימוש חכם יותר במטמון ואיך שכל ליבה לוקחת מה שהיא צריכה, אתה צריכים לשבת ולהבין שמעבר לנוחות מדובר בתיקון בעיה חמורה!

פורסם

קסם.

הבדל הביצועים בין מטמון יעודי למטמון משותף כמעט ואפסי, אך מכוון והבעיה הכי גדולה של Intel היתה מעבר עיבודים, המטמון היעודי רק החמיר את הבעיה.

בכך היה היתרון של מעבדי AMD Opteron על מעבדי Intel Xeon מקבילים, אך כעת עם מטמון משותף הבעיה נפתרה.

אז במקום לקשקש על שימוש חכם יותר במטמון ואיך שכל ליבה לוקחת מה שהיא צריכה, אתה צריכים לשבת ולהבין שמעבר לנוחות מדובר בתיקון בעיה חמורה!

גם בעמידה אפשר להבין את זה.

פורסם

גם בעמידה אפשר להבין את זה.

בעמידה יש לך את הרצון לריב. :)

כשאתה בתנוחת ישיבה אתה רגוע יותר. 8)

פורסם

הבנתי שאתה רוצה להרכיב מחשב חדש, אם כן אז מהו התקציב?

מערכת של שני כרטיסים לא תשתלם אם התקציב הכולל של המערכת הוא נמוך מדי.

תקציב!.

לדעתי, מערכת של שני כרטיסים לא מתאימה לשום תקציב "משתלם".

גם במערכת עם תקציב גבוה, כדאי להשקיע בכרטיס אחד טוב מהדור הנוכחי, כי גם ככה הוא יחזיק לכל צורך בשנה הקרובה (מלבד טכנולוגיות שהוא לא תומך בהן, וכאן גם לשני כרטיסים אין שום ייתרון).

עוד שנה, לקחת את הכסף של הכרטיס השני ולקנות את הדור הבא (או זה אחריו) - ולקבל ביצועים מצויינים. בכלל, עכשיו זה לא זמן אידיאלי לקנות כרטיס מסך חדש. אני הייתי קונה משהו בינוני כדי להחזיק עוד כמה חודשים, ואז מוכר אותו בהפסד של כמה מאות שקלים וקונה כרטיס מהדור החדש (אני מאמין שהבינוניים מהדור החדש יהיו בסביבות הרמה של החזקים מהדור הנוכחי, אם לבנות על סטטיסטיקה מהעבר).

בקשר למעבד הנ"ל ומשחקים - המעבדים היום, גם החלשים שבהם, לא מגבילים במשחקים ולא נראה שיגבילו בזמן הקרוב. לדעתי תקנה את ה-6300 כי לא נראה באופק שהוא יגביל אותך מתישהו. הסיבה היחידה לקנות מעבדים חזקים ממנו, זה אתה עוסק הרבה בקידוד וזה משמעותי בשבילך שקידוד ייקח פחות זמן, או אם אתה מתעסק בתוכנות כבדות שחווית המשתמש בהן מוגבלת אפילו ע"י המעבד הזה (שהוא חזק מאוד לכל הדיעות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים