עבור לתוכן

שאלה בקשר למנוע הסורס...

Featured Replies

פורסם

תגידו האלף לייף 2 ועוד משחקים שעובדים על מנונע הסורס לא יעבדו טוב עם מנוע כפול ליבה?(amd 3800 am2)

והאם זה נכון שאמור לצאת לזה תיקון בקרוב ועד אז מה אפשר לעשות?

פורסם

תגידו האלף לייף 2 ועוד משחקים שעובדים על מנונע הסורס לא יעבדו טוב עם מנוע כפול ליבה?(amd 3800 am2)

והאם זה נכון שאמור לצאת לזה תיקון בקרוב ועד אז מה אפשר לעשות?

לא.

פורסם
  • מחבר

מה לא?

לא הולך לצאת תיקון?או שזה לא הולך לעבוד טוב?

פורסם

מבטלים ליבה למשך המשחק ואז מחזירים :x

פורסם
  • מחבר

אבל אז הליבה תהיה ממש חלשה(המהירות שלה תהיה איטית...)וזה ממילא לא יוכל להפעיל את זה נורמלי...

פורסם

זה גם רק בCSS נראה לי..

אני מריץ HL2 וHL:Source עם כפול ליבה[של אינטל, אולי בגלל זה] וזה רץ רגיל..

ומה שכתבת עכשיו זה בולשיט.

פורסם

אבל אז הליבה תהיה ממש חלשה(המהירות שלה תהיה איטית...)וזה ממילא לא יוכל להפעיל את זה נורמלי...

מה ? ::)

פורסם
  • מחבר

כתבתי את זה כי זה היה נראה לי ככה...לא כי אני יודע שזה ככה...הליבות אמורות לפעול ביחד ואז הן מהירות אבל אם אני גורם לליבה אחת להפסיק לפעול אז זה כאילו שחצי מהכוח נפסק לא?(אל תקטלו אותי...אני רק אומר מה שנשמע לי הגיוני....)

וכן...שמעתי שהבעיה היא עם כפולי ליבה של amd.

פורסם

כתבתי את זה כי זה היה נראה לי ככה...לא כי אני יודע שזה ככה...הליבות אמורות לפעול ביחד ואז הן מהירות אבל אם אני גורם לליבה אחת להפסיק לפעול אז זה כאילו שחצי מהכוח נפסק לא?(אל תקטלו אותי...אני רק אומר מה שנשמע לי הגיוני....)

וכן...שמעתי שהבעיה היא עם כפולי ליבה של amd.

א. כשהתחלתי ללמוד על מחשבים גם לי זה נשמע הגיוני,אבל לא.ליבה זה לא חצי כוח.ליבה נוספת נועדה כדי שכל המשימות שאתה משתמש בהן עם המחשב לא יופעלו על ליבה אחת בלבד,אלא יחולקו גם לליבה השניה,מה שיתן לליבה הראשונה יותר ''מרווח'' לעשות פעולות. ככה שהמשימות מתחלקות בין שניהן. הסורס הוא מנוע די מפותח, אבל אם אתה יוצא מכל התוכנות בזמן משחק,הוא יעבוד לך יופי עם ליבה אחת.

ב.בולשיט.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר :yelclap:

בקשר למעבדי amd...אתה בטוח שזה בולשיט?כי שמעתי את זה באיזה מקום וגם שוואלב אולי הולכים לשחרר איזה פאטץ' לבעיה...

פורסם

תראה,אני שיחקתי לפני כמה ימים עם ה3800 שלי בCSS (מפרט) ונחש מה?הוא עבד יופי טופי.צריך יותר מזה?

פורסם
  • מחבר

לא,לא נראה לי שצריך יותר מזה...(לא ידעתי שיש לך גם amd).

תודה גבר :xyxthumbs:

פורסם

בשביל לשחק ב-HL2 בהגדרות טובות (או כל משחק אחר חוץ מסימולטורים כבדים) צריך כ.מסך מכובד ומעלה.

המעבד לוקח חלק לא כל-כך גדול בהפעלת המשחק.

פורסם

אישית לי אין כפול ליבה, אבל שמעתי שאפשר לגרום לכך שתהליך לא יעבוד על ליבה מסוימת ואז הוא יעבוד רק על הליבה השנייה או משהו כזה זה נכון?

פורסם

אישית לי אין כפול ליבה, אבל שמעתי שאפשר לגרום לכך שתהליך לא יעבוד על ליבה מסוימת ואז הוא יעבוד רק על הליבה השנייה או משהו כזה זה נכון?

אני לא חושב שעדיין הגיעו לרמה כזאת של אופטימיזציה אישית למעבד ולליבותיו. ואני גם לא חושב שצריך להגיע לרמה של בחירת מה כל ליבה תעשה (מוח האדם לא יכול לטפל בכל-כך הרבה חישובים בזמן כל-כך קצר. אנחנו מוגבלים בהשוואה למעבד במה שהוא עושה, ולכן המציאו אותו).

ומה שאני אומר בעצם, זה שזה יהיה טיפשי לקבוע דבר כזה.

אני חושב שכפולי הליבה בוחרים תהליכים אוטומטית. הסבר יותר מפורט תזכה לקבל אולי מכרישי המעבדים. אני לא יודע לענות במובן הטכני על השאלה שלך.

;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים