עבור לתוכן

יש מצב שהתוכנה של הלוח הופכת את הטמפרטורות?

Featured Replies

פורסם

ללוח DS3 של ג'יגה בייט יש תוכנה - EASY TUNE, אתם בטח מכירים... היא טוענת שלמעבד יש טמפ' של 44 במנוחה, וללוח 38.

בEVEREST כתוב שללוח האם יש טמפ' של 44. אין שם CPU אבל יש משהו שנקרא AUX. הכוונה למעבד? EVEREST טוען של-AUX יש טמפ' של 38, ואם זה המעבד אז זה בדיוק ההיפך.

ואגב - 44 מעלות ללוח זה סביר? הוא גם מתחמם מאוד תחת SNM... ומגיע ל-60. המעבד, לעומת זאת, אפילו ב-100% מאמץ, לא עולה מעל 40 (יש לי קירור של AVC - 3 HEATPIPES). הגיוני?

פורסם

ניסית לקרוא את הFAQ על הDS-3 בXS?

ניסית לכוון מאוורר על הצ'יפסט ולראות אם הטמפ' יורדות?

פורסם

הוא פשוט מבלבל בין שני הפרמטרים של הלוח ווהעבד ...

ואפשר להשים לב לזה שהרצת את הS&M המעבד עלה בטמפ' ל60 ואילו הלוח לא עבר את ה40 נשמע הגיוני:)

פורסם

תנסה גם לראות מהם הטמפ' שמוצגות בביוס

פורסם
  • מחבר

אז זהו... שגם בביוס וגם בתוכנה של הלוח - נראה כי המעבד הוא זה שמתחמם כשאני מעלה את הבאס, וכשאני נותן למחשב להתאמץ ב-SNM.

אבל בEVEREST זה הפוך (בהנחה ו-AUX זה באמת המעבד. לא עניתם על זה).

מה שגורם לי לחשוד זה שבמגע של האצבע נראה שבאמת המעבד הוא על 38 והלוח הוא הרבה יותר. לכן נראה לי שEVEREST צודק, והתוכנה של הלוח \ הביוס טועים.

למרות ש... לא נראה לי הגיוני שהמעבד נמצא על 3.36 ומתחמם רק ב-2 מעלות במאמץ (אולי זה דווקא כן הגיוני כי עכשיו הוא על קירור שהוא לא סטוק).

מה דעתכם?

פורסם

קרה לי עם הDFI

הEVEREST הופך. בדוק.

כי הEVEREST הראה שהמעבד שלי לא מתחמם מהOC והלוח כן, נשמע הגיוני?

פורסם
  • מחבר

דווקא יש מצב שזה הגיוני.

אני חושב שאמרו כאן פעם שדווקא הלוח של ג'יגה (ספציפית. לא יודע לגבי DFI) מבלבל בין התוצאות ושהEVEREST יותר אמין. בנוסף, כפי שאמרתי... נגעתי בגוף הקירור של המעבד והוא היה קצת יותר מטמפ' החדר (המממ, בואו נגיד... 38 מעלות? :)), אבל ההיט-סינק של הצ'יפסט היה מאוד חם. בטוח יותר חם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים