פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים והCoollaboratory לא שווה בכלל ?http://www.ocm.co.il/reviews/CoolLaboratory.phpלפי מה שאני יודע שאין טוב ממנונ.בעם אתה קונה כאלה גם אני קונה!
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר נשמע טוב, אבל היא נראית לי שטוחה מידי בשביל משחה לא ?כי לשאר יש טיפה עובי...
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לא בארץ לצערי, אזמין מחול.אם מישהו רוצה להצטרף ולהזמין ולחסוף עלויות משלוח, אני מזמין :_)אני רוצה להזמין, אבל אמור להגיע לנועה משלוח של 20 יחידות סוף השבוע הזה, אז אני אחכה ואראה איך זה מתקדם...
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים lol להזמין מהאתר של היצרנית+משלוח עולה 50 שח..וככל שיהיו יותר מזמינים העלות היה נמוכה יותר
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים סליחה שאני מתפרץ אבל אני גם שרוי בדילמה דומה:כרגע מוזמן לי נינג'ה ואני רואה שחלק מהאנשים אומרים שהTOWER עדיףאז יש לי שאלה כזו: בהנחה, שהTOWER עדיף מהניג'ה, מה קורה אם מוסיפים לנינג'ה עוד מאורר?הבנתי שזה אפשרי... נכון? ואם כן, אז יש לנינג'ה הכנה למאוורר נוסף, הכוונה לתעלות לברגים שלו וכאלה, ולאן מחברים את המאוורר הנוסף?
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים סליחה שאני מתפרץ אבל אני גם שרוי בדילמה דומה:כרגע מוזמן לי נינג'ה ואני רואה שחלק מהאנשים אומרים שהTOWER עדיףאז יש לי שאלה כזו: בהנחה, שהTOWER עדיף מהניג'ה, מה קורה אם מוסיפים לנינג'ה עוד מאורר?הבנתי שזה אפשרי... נכון? ואם כן, אז יש לנינג'ה הכנה למאוורר נוסף, הכוונה לתעלות לברגים שלו וכאלה, ולאן מחברים את המאוורר הנוסף?אני לא יכול להגיד מה התוצאות שזה יתן אבל אני יכול להגיד שאפשר לחבר עוד מאוורר, הוא מתחבר בצד המקביל למאוורר שמחובר.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר עם הנינגה מגיעים שני קליפסים כאלו להחזיק את המאווררבכדי לשים צד שני צריך לאלתר איזה קליפסים כאלה :-) אבל לא בעייתי אני חושב...לדעתי, כל עוד אין סיבה, אין טעם להחליף, הנינגה מעולה !אני רק מחליף בגלל נגישות לזיכרונות...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.