פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים מחבר הנה הרשימה, פחות מעודכנת ממה שיש באמת (אני לא מעדכן תמיד הכל ובזמן) ובקובץ רשימה יותר מסודרת ש ANIDB יצרName Complete Anime Series:.hack//GIFT .hack//LIMINALITY .hack//SIGN .hack//Tasogare no Udewa Densetsu 6 Angels Air Amaenaide yo! Aria the Animation Bakuretsu Tenshi Black Cat Black Lagoon Blood - The Last Vampire Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan Boukyaku no Senritsu Chobits Chrno Crusade Cosplay Complex Cosprayers Cossette no Shouzou Cowboy Bebop Cowboy Bebop - Tengoku no TobiraD.C.: Da Capo D.C.: Da Capo 2 DearS Elfen Lied Fate/stay night Fruits Basket Full Metal Panic? Fumoffu Furi Kuri Futakoi Futakoi Alternative Futari Ecchi Gakuen Heaven Gankutsuou Gekijouban Air Gekijouban Hagane no Renkinjutsushi: Shambala o Yuku Mono Gekijouban xxxHOLiC - Manatsu no Yo no Yume Genshiken GetBackers: Dakkan`ya Girls Bravo - First Season Girls Bravo - Second Season Gun x Sword Gungrave Gunslinger Girl Hagane no Renkinjutsushi Hellsing Hit wo Nerae Howl no Ugoku Shiro Ichigo 100% Ichigo 100% Original DVD Animation Ikkitousen Innocence Jigoku Shoujo Joshikousei Juuousei Kagihime Monogatari Eikyuu Alice Rondo Karin Kashimashi: Girl meets Girl Kishin Houkou Demonbane Kokoro Toshokan Kore ga Watashi no Goshujin-sama Koukaku Kidoutai STAND ALONE COMPLEX Kujibiki Unbalance Lamune Last Exile Last Order: Final Fantasy VII Love Hina Love Hina Again Love Hina Christmas Special Love Hina Spring Special Love Love? Loveless Maburaho Magikano Mahoromatic Mahoromatic: Motto Utsukushii Mono Mahou Sensei Negima! Mahou Shoujo Lyrical Nanoha Mahou Shoujo Lyrical Nanoha A`s Mai-HiME Mai-Otome Makai Senki Disgaea Memories Off 3.5 Moekan The Animation Mousou Dairinin Nanako Kaitai Shinsho Natsuiro no Sunadokei Noein - Mou Hitori no Kimi e Okusama wa Mahou Shoujo Onegai Teacher Onegai Twins Pale Cocoon Peut-être toi Princess Princess Rec Refrain blue Renkin San-kyuu Magical? Pokaan Rizelmine Rozen Maiden Rozen Maiden: Traumend Samurai Champloo School Rumble School Rumble: Ichi Gakki Hoshuu Shakugan no Shana Shinigami no Ballad Shuffle! Slam Dunk (1994) Slam Dunk: Shouhoku Saidai no Kiki! Moero Sakuragi Hanamichi Slam Dunk: Zenkoku Seiha da! Sakuragi Hanamichi Solty Rei Suzuka Suzumiya Haruhi no Yuuutsu TANK S.W.A.T. 01 Teizokurei Daydream Tenshi Kinryouku Tide-Line Blue Tokkou Trigun Trinity Blood UG Ultimate Girl Usagichan de Cue!! Uta Kata Witch Hunter Robin Wonderful Days Yami to Boushi to Hon no Tabibito Zaion: I Wish You Were Here Incomplete Anime Series:.hack//Roots AA! Megami-sama - Sorezore no Tsubasa Air Gear Aria the Natural Blood+ Boys Be... Byousoku 5 Centimeter Cluster Edge Coyote Ragtime Show Dai Mahou Touge Demashitaa! Powerpuff Girls Z Eien no Aseria: Spirit of Eternity Sword Eiken Eikenbu yori Ai wo Komete Ergo Proxy Flag Ginban Kaleidoscope Glass no Kantai Green Green (2003) Happy Seven: The TV Manga Hellsing Ultimate Himawari! Hime-sama Goyoujin I``s Pure Inukami! Kamisama Kazoku Kiba Kishin Houkou Demonbane (2006) Koukaku Kidoutai Stand Alone Complex - Solid State Society Koukyoushi Hen: Eureka Seven Le Chevalier D`Eon Lodoss-tou Senki: Eiyuu Kishi Den Love Get Chu - Miracle Seiyuu Hakusho Mahou Shoujo Tai Arusu MAR Muteki Kanban Musume Nana NHK ni Youkoso! Night Head Genesis Nishi no Yoki Majo Onmyou Tai Senki Otogi-Jushi Akazukin Ouran Koukou Host Bu [Club] School Rumble Ni Gakki Simoun Soul Link Strawberry Panic Sugar Sugar Rune The Third: Aoi Hitomi no Shoujo Tokyo Mew Mew Tonagura! Tsuyokiss Cool x Sweet Utawarerumono Witchblade xxxHOLiC Yoshinaga-san`chi no Gargoyle Yume Tsukai Zero no Tsukaima [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים רוב הרשימה ראיתי....אגב, מה זה שם, רק FMP:fumoffu?! מה עם כל השאר? אחת הסדרות האהובות עלי, FMP.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים ^^ ...זה, הרבה, אנימה עריכה: חשבתי על זה עוד קצת, זה לא הרבה אנימה, זה הרבה יותר מדי אנימה iakovl (ו-kawaii אם אמרת שראית את הרוב.) עם כל הכבוד לתרבות באנימה וחוסר הכבוד לאנישים כמו ZAP, יש גבול לכמה אפשר להתעסק בתחביב? לא?... כאילו אני מבין מדי פעם לראות איזה סדרה איכותי במיוחד או סרט אבל זה כאילו אנשים פה רואים פשוט כל מה שמצויר בסגנון האנימה. איך בן אדם יכל לראות גם את GITS\קבואי ביבופ שהם אחלה, וגם את Elfen Lied שזה פשוט זהבל טהור ברמה שנראה לי אפילו הוליוד עוד לא ירדה אליו. אני מחשיב את עצמי לחובב אנימה, אבל ראיתי רק 6-8 סרטים בחיים שלי, ועוד 2 סדרות שאהבתי, את כל השאר שניסיתי לא סבלתי כי הם מטומטמות ורדודות ומלאות בסקס או חסרות עלילה (וכך זה רוב האנימה) וזה לא שווה את הזמן.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים overload, זה לא שאנשים יושבים על זה ימים ורואים, את כל מה שראיתי, זה היה במהלך כמה שנים טובות, לא חודש, והיו תקופות די ארוכות שלא ראיתי כלום. ו הממ...לא,Elfen Lied דווקא אחלה סדרה. אבל על טעם ועל ריח....פשוט נסכים שGITS שולט ונצא מזה בשלום
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים לראות אנימות כל כך מחורבנות ("אלפן" וכאלה) ולהגיד באותה נשימה שזה נורמאלי לראות אנימה "כי זה הרבה יותר מסרט מצויר ואפילו טוב יותר מהסרטים\סדרות האמריקקיות" זה פתטי כי באנימות האלה כל מה שיש סקס ודם...ממש איכות, זה לא שונה מסרטים אמריקאים כמו XXX \ "מהיר ועצבני 9 באר שבע פימפינג". חשבתי שיש פה חברה שאוהבים אנימה, אבל אני מניח שהרוב הם בעיקר אנשים עם שריטה שיראו כל דבר יפאני אגב אני קצת מאוכזב מ GITS SAC 2ND GIG עכשיו שראיתי עוד פרק (אני רק מתחיל)...אחד הפרקים הראשונים התעסק כולו בשדיים והגוף של המיג'ור, והעלילה שלו היתה מפגרת ברמות (וזה בא מאחד המעריצים השרופים ), למה אני צריך לסבול בגלל שהיפאנים האלה חרמנים?...
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אחרי פרק 7 זה כבר נהיה קצת יותר טוב, אבל עדיין לא משהו, די משעמם.אין מה להשוות לעונה הראשונה והמצוינת. השניה פשוט לא משהו.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אז יש לכם המלצות למשהו בסגנון full metal alchemist או 12 kingdoms?ד"א זה אחת האנימות שראיתי לאחרונה שמאוד אהבתיואני מכיר את האתר realitylapse משם הורדתי את FMA
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים למה...למה אני לא בספק שמישו חוץ מ iakovl יפתח נושא על אנימה... חחח --- דעתי על אנימה... מממ...מעניין , ממכר, מעורר אשראה, יפה..
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אז יש לכם המלצות למשהו בסגנון full metal alchemist או 12 kingdoms?ד"א זה אחת האנימות שראיתי לאחרונה שמאוד אהבתיואני מכיר את האתר realitylapse משם הורדתי את FMATrigunBleach (עד פרק 70. כרגע הסדרה בעונת פילרים שנגמרת בעוד כ 3 פרקים, ואז הסיפור חוזר להיות משובח ביותר D: )
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים האנימה היחידה שיצא לי לראות היא neon genesis evangelion אחרי שהמליצו לי עליה ואני עדיין לא מבין מה בדיוק קרה שם... בקיצור אני מוכן להודות שיש לזה ערך אומנותי אבל זה פשוט לא כוס התה שלי.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים Omerole להלסינג יש סרט או רק סדרה?אגב ראיתי עכשיו את BLOOD - THE LAST VEMPIREבכלל לא משהו מיוחד.זה נראה כמו פרק ולא כמו סרט כי אין בכלל עלילה (אפילו לא טיפה), רק אקשן במשך איזה 40 דקות. אבל לפחות האקשן היה טוב, ומבחינה אומנותית הסרט טוב מאוד.בכל זאת אני רוצה לראות את הסדרה BLOOD+, אולי שם תהיה עלילה?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.