פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אני רוצה להיות ג'יגולו סתםם להתחתן עם זקנה מיליונרית אחרי חודש היא מתה אתה מיליונר ועושה מה בראש שלך . . . או להתחתן עם עשירה צעירה וכוסית ת
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אם כבר דיברתם על עבודה וכל העניין מסביב, מה אתם אומרים - האם שווה לי לצאת לקצונה?כרגע אני חצי שנה (מהגיוס) טכנאי מעבדת מחשוב בחיל האוויר (ברמת דוד)
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים המעסיק שלי הציעה לאיזה אתיופי לנגב לו את התחת ולהיות צמוד אליו רוב היום, 50 שקל שעה, נשמע עבודה לא רעה בכלל
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אם כבר דיברתם על עבודה וכל העניין מסביב, מה אתם אומרים - האם שווה לי לצאת לקצונה?כרגע אני חצי שנה (מהגיוס) טכנאי מעבדת מחשוב בחיל האוויר (ברמת דוד)קצונה זה קשה והרבה פעמים לא מישתלם אלה אם אתה מיתכוון להיות הרבה שנים בצבא אם אתה באמת טוב במיחשוב יש עבודות אזרחיות הרבה יותר מישתלמות מבחינת רמת קושי לאומת כסף גם בצבא החוקים מאוד נוקשים ויש הרבה מאוד אחריות על הכתפיםככה שפשלה אחת ואתה יכול לאבד שנים של עבודה
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים גולם גם אתה לא יכול ללמוד בגלל חוסר ריכוז?? חשבתי שאני המטורף היחיד בעולם שיש לו את זה גם לי יש את זה כנראה שיש הרבה מטורפים כמונו
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים קצונה זה קשה והרבה פעמים לא מישתלם אלה אם אתה מיתכוון להיות הרבה שנים בצבא אם אתה באמת טוב במיחשוב יש עבודות אזרחיות הרבה יותר מישתלמות מבחינת רמת קושי לאומת כסף גם בצבא החוקים מאוד נוקשים ויש הרבה מאוד אחריות על הכתפיםככה שפשלה אחת ואתה יכול לאבד שנים של עבודה תראה אני לא מת על הצבא ועל המגושמות שלו.כרגע,אני לא טכנאי מי יודע מה, אבל אני מתנסה ולומד מטעויות.בקשר לקריירה צבאית, אני ממש לא מתכנן אחת כזו
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים גם לי יש את זה כנראה שיש הרבה מטורפים כמונו אתם מתבלבלים עם "תירוצים שבאים לכסות על עצלנות".
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים המורה שלי לספורט אומרת שכל מקצוע הוא מבורך... בלי מנקי רחובות תתארו לעצמכם איפה היינו עכשיו...
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יותר הגיוני שרובם יהיו מתוך ה-55% שלא עושים בגרות. בהנחה אופטימית שלפחות שלרוב האנשים פה תהיה או יש בגרות, זה לא תירוץ.
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים יותר הגיוני שרובם יהיו מתוך ה-55% שלא עושים בגרות. בהנחה אופטימית שלפחות שלרוב האנשים פה תהיה או יש בגרות, זה לא תירוץ. היום בגרות זה כלום בלי תואר בגרות זה טוב אם אתה הולך ללימודים גבוהים אבל למיקצועות חופשים אין לזה משמעות
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים אה, אז אפשר לא לעשות בגרות?לא כל מקצוע שלא קורעים בו את התחת צריך בגרות או תואריש תמיכה תכנית למשל שכל מה שצריך זה ידע בסיסי ולענות בטלפוןמה שכן צריך לכל דבר זה 12 שנות לימוד וצבאאלה הדברים הכי חשובים, אחרי זה אתה יכול לקמבן כל מיני דבריםלימודים גבוהים זה בצדק בשביל מקצועות גבוהים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.