פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים חוסר ריכוז זה כמו קריאת משפט שוב ושוב כי כל הזמן שוכחים אותו, נגיד קוראים כתבה ואז יש כמו 3 פיסקאות של נושא מסויים, ואחרי זה נושא חדש, אז בטעות מאבדים ריכוז ועובדים לנושא הבא ואז קולטים שלא גמרו לקרוא את הנושא הקודםאו תרגיל בחשבון, מנסים לחשב את התוצאה אבל לא מצליחים כל כל הזמן יוצאים מפוקוסזה לא קל כמו שזה נשמע, זה גיהנום
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אתה יודע כמו מה זה נשמע לי? זה נשמע כמו תירוץ של מפגרים[ועצלנים] להתחמק מלימודים. אתה יכול לבכות עד מחר כמה שזה גהינום וכמה שזה מעצבן וקשה אבל רוצה לשמוע משהו? ללמוד לא קשה רק לך- זה קשה לכולם. אז מה כולם עושים? לומדים. שנה, שנתיים, שלוש, שתים-עשרה. בסוף זה נגמר, ומתחילים לעבוד.זה בטוח יותר טוב מאשר לעבוד כמו חמור כל החיים.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אתה יודע כמו מה זה נשמע לי? זה נשמע כמו תירוץ של מפגרים[ועצלנים] להתחמק מלימודים. אתה יכול לבכות עד מחר כמה שזה גהינום וכמה שזה מעצבן וקשה אבל רוצה לשמוע משהו? ללמוד לא קשה רק לך- זה קשה לכולם. אז מה כולם עושים? לומדים. שנה, שנתיים, שלוש, שתים-עשרה. בסוף זה נגמר, ומתחילים לעבוד.זה בטוח יותר טוב מאשר לעבוד כמו חמור כל החיים.אתה מסתמך יותר מידי על תואר, דווקא ההצלחה טמונה ב-4 מרכיבים:1. כישרון2. נסיון3. כוח רצון4. קשריםעוד משהו, יש המון אנשי עסקים שהתחילו את הקריירה במכירת בייגלה, והיום יש להם מפעל מפורסם, אולי יש להם 12 שנות לימוד בכלל?הנקודה שלי מאוד פשוטה, אם הבנאדם לא אוהב ללמוד (לא בגלל הפרעות קשב וריכוז), אז אין טעם בכלל להלחיץ אותו, כל משהו צריך לעשות לשנות את הגישה שלו לחיים, וללכת לכיוון משהו שהוא באמת אוהב.כך אותי לדוגמא, סיימתי צבא כחובש, המשכתי לימודים במד"א לשלב פרמדיק (אפשר לומר חצי רופא), ומה היום אני עושה?מעצב גרפי וגם מוצר.אני מכר אנשים שהתחילו ללמוד לתואר, ולבסוף מתעסקים במשהו אחר לגמרי, ומה הם עשו עם התואר? מסגרו אותו על הקיר.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים תודה urib, זה בדיוק מה שאני תמיד אומרוחוץ מזה אני רוצה להוסיף שאם אדם כל שהוא הצליח להשיג תואר למקצוע שהוא לא סובל ושאין לו סימפתיה בכלל, גם אם תיהיה לו עבודה באותו נושא הוא לא יצליח בה, כבר יעדיפו מישהו אחר שבקטע של אותו נושאzapכל ה"מי שעובד בחרא וקורע את התחת" הם הבסיס של כל העבודות הגבוהות שמתעשרים וכו'הרי אתה לומד לתואר, יש לך ספר לימוד, הספר לימוד מורכב מדפים, מי בדיוק הכין את הדפים לפני שכתבו עליהם בעלי התואר והידע והפכו את הספר למה שהוא?ושאתה מנהל חברה, איפה החברה שלך נמצאת? בביניין, מי בנה את הביניין? אותם אנשים שקרעו את התחת, כי אתה בחיים לא היית בונה ביניין/או כל בעל תואר אחרהגישה של "שמישהו אחר יעשה את זה במקומי" זאת גישה מגעילה, איך אפשר לחיות עם זה לעזאזל
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים כל אחד עושה את העבודה שמתאימה לו בחיים.לפי ההודעה שלך, אני מבין שלך מתאים לבנות את הבניין..ולי מתאים לשבת בתוכו. אם זה בסדר מבחינתך, תהנה.ואת זה אני אומר רק על סמך ההודעה שלך. לא מכיר אותך יותר מזה.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מה שבטוח, לא אני יבנה לך את הביניין כי ארכיטקטורות ומבנים זה מעבר לידע שלי
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים דיברתי יותר על הרמה של הפועל הפשוט אבל אם חשבת על ארכיטקטורה זו כבר התקדמות יפה
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים גם פועל פשוט לא יכול לבנות את הביניין בלי לדעת איך, הוא לא יכול לרוץ לשטח מסויים לקחת לבנים ולהתחיל לזרוק אותן לכל עבריש פועל פשוט שיש לו חוש כיוון, יש פועל פשוט שיצליח במפעל של יצור מוצרים כי הוא מהיר בידיים ועושה את העבודה בצ'יק צ'קיש כל מיני סוגים של פועלים פשוטיםאבא ואמא מחנכים אותנו תמיד להגיע להכי הכי טוב כדי שאנחנו ניהיה עשירים ויהיו לנו חיים קליםאבל אם לבנאדם אין יתרון באותו תחום איך הוא יבצע אותו?אם אתה למשל... הממ... יכול להיות מדען כי יש לך את זה אז זה מצוייןאבל המשפט הזה מיותר: למשל להגיד למישהו, " אחי למה אתה הולך לבנות רהיטים? אז מה אם אתה מקצוען בזה ושאנשים מתים לקנות אצלך בחנות, אתה צריך לעבוד במשרד!, זה דבר חשוב יותר!" (אזהרה: מקצוע משעמם בטירוף)
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אבל הקטע הוא, שגם הגישה שלו לא ממש תגרום לו להתעשר.עושר משחית את הנפש, פרנסה ומשפחה יוצרים את הנשמה.ואלו הם מילים של ב. מילואימניק בשריון שחטף סאגר, וניצל בנס...עכשיו כסף ממזמן לא מעניין אותו!
פורסם 2006 באוגוסט 2719 שנים טוב בקשר למיקודם כן יש תרופות אבל הם משפיעות גם על הנפש וגם עולות הרבה ככה שאני לא מיתקרב הליהם וחוץ מיזה להוציא תואר נורמלי +סטז זה כמה שנים טובות ועוד כמה שנים טובות אחרי רק ליתבסס בעבודה וזה בלי הבעיות שיש לי היום ובעיות לא צפויות ובלי לדבר על הכסף שזה יעלהבימקום זה אני תוך כמה שנים יגיע לדירה בעבודה פשוטה -ולא אני לא חולם להיות עשיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.