עבור לתוכן

יעוץ לגבי כ.מסך. מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב חדש ואני לא בדיוק סגור על מה עדיף לקנות.. 2 כרטיסים לא כלכך חזקים ולהקים מערך SLI או אחד ממש חזק לבד. מה עדיף?

ועוד שאלה, מה עדיף? קרוס פייר או SLI?

פורסם

לפני שינעלו לך את השרשור, שים תקציב בכותרת. רצוי גם לפרט את מטרות המחשב בשביל לקבל מפרט תואם.

CF או SLI - תלוי בכרטיסים, ברמה הגבוהה הם די שווים, תלוי במשחק.

ועדיף כרטיס אחד חזק מאוד.

פורסם

לפי דעתי עדיף להשקיע על כרטיס מסך בודד(וכמובן שיהיה כמה שיותר חזק)

למערכי sli וcf אתה צריך ספק איכותי וחזק וגם אירור מאוד טוב למארז (מפני חימום יתר

- שני כרטיסי מסך אפילו אם קירור איכותי יעשו חמסין במארז)

פורסם
  • מחבר

בעקרון אני יכול להשקיע בערך עד 4500 במחשב. בלי ציוד הקפי ובלי צורב וכל זה.. רק לוח, ספק, מארז, HDD, כ.מסך או 2, זכרון 2 ג'יגה אם יכנס בתקציב ואם לא אז ג'יגה אחד יספיק ומעבד קור 2 דואו או אם משו בתקציב דומה ויותר חזק אני לא אתנגד.. כמובן שלא האקסטרים.

אין בעקרון מטרה מיוחד.. אני עושה הכל ועוד קצת.. אני לומד גרפיקה אבל חובבני, אני משחק אבל לא מכור, אני עורך קצת וידיאו אבל ממש ממש חובבני, לומד תוכנה. כל מה שאפשר.

תנו בראש.

פורסם

כאשר תחליט בפורום מפרטים על המחשב שאתה עומד לרכוש פנה אלינו עם העודף ונמצא לך כרטיס מסך טוב

פורסם
  • מחבר

לא שמתי לב אפילו שהעבירו את זה. =\

פורסם

אין קשר בין זה שאתה מכור למשחקים, לזה שיש לך כרטיס מסך טוב.

אני ממש לא מכור למשחקים ומשחק מאוד מעט, ואוהב לשחק על הגדרות הכי גבוהות, ויש כאלה שמכורים משחקים - לא יוצאים מהבית ומשחקים עם כרטיס חלש.

בתקציב הזה לא לוקחים מערך של 2 כרטיסים, כרטיס אחד כמו X1900XT (לא בטוח שיכנס בתקציב שלך, אבל רק נתתי דוגמא) יהיה הרבה יותר טוב מ 2 כרטיסים חלשים יותר ב CF, איזה כרטיס תקח? זה כבר תלוי בתקציב.

פורסם
  • מחבר

סבבה. הבנתי. אז כדאי לי לקחת כרטיס אחד חזק. ואולי בעוד שנה-שנתיים להוסיף כשזה יהיה כבר חלש.

ועדין לא קיבלתי תשובה מה יותר טוב שהלוח יתמוך בו, SLI או CF?

פורסם

אז כנראה שלא הבנת.

התכוונתי לזה שלא שווה לקחת מערך SLI או CF בכלל אם לא מדובר בכרטיסי High-End.

ו SLI וה CF לא נועדו לשדרוג, אלא רק לקניה מיידית. כי השדרוג יהיה מאוד לא משתלם.

פורסם
  • מחבר

אבל רוב הלוחות החדשים היום תומכים בSLI או CF.

סבבה.. אז אני אקח אחד היי אנד רק לא מהאלה של ה400$..

תודה לכולם. :]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים