פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים למי שלא יודע Tokyo Game Show היא תערוכת המישחקים שעד השנה היתה השניה בגודלה והתערוכה תתחיל עוד בערך חודשhttp://en.wikipedia.org/wiki/Tokyo_Game_Showבכל מיקרה אחרי שנינטנדו חשפה את רוב המידע החשוב על הWII בE3 ומיקרוסופט כבר כימאת שנה בשוק אם ה360 והרבה מאוד מידע ידוע על הPS3 מה כבר יהיה לחברות להציג השנה?
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים אני מקווה שיציגו הרבה הרבה גיימפליי של הPS3 (כולל MGS וDMC,גם heavenly sword יהיה נחמד).סוני אמרה שהיא מתכננת על התערוכה הזאת.בבקשה,בלי תגובות אנטי PS3.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר אני מקווה שיציגו הרבה הרבה גיימפליי של הPS3 (כולל MGS וDMC,גם heavenly sword יהיה נחמד).סוני אמרה שהיא מתכננת על התערוכה הזאת.בבקשה,בלי תגובות אנטי PS3.אמרו שיהיה הרבה מישחקים פועלים ואת זה נחכה וניראה זה כניראה היזדמנות האחרונה של סוני להציג דברים מענינים אם הם לא מיתכוונים לידחות או לבטל תPS3 הנוכחיכי כרגה הPS3 לא ניראת מוכנה לשיווק המוני
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים כי כרגה הPS3 לא ניראת מוכנה לשיווק המוניתודה רבה על דעתך,מר אנאליסט חכם.אני בטוח שמה שאתה אומר יתגשם.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר תודה רבה על דעתך,מר אנאליסט חכם.אני בטוח שמה שאתה אומר יתגשם.סוני בעצמם אמרו שהPS3 עדין לא ביצור המוני ויש 3 חודשים להשקה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.