עבור לתוכן

צריך הצעות למחשב טוב לעבודה, אינטרנט, וגרפיקה התקציב הוא 700-900$ למחשב בארה''ב

Featured Replies

פורסם

אני אינני מבין כל כך גדול במחשבים הניידים, לכן אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בארה''ב, בסביבות ה700-900 דולר, אני רוצה רק פנטיום M , וזיכרון של מינימום ג'יגה. אה ומחשב של חברת ACER, אם תוכלו להציע לי מחשבים, אני אשמח מאוד ואודה לכם על כך

פורסם

הממ נראה מחשב סביר מאוד לפי המפרט אך נראה כאילו הוא הגירסה הטיפה יותר חלשה מACER ASPIRE 5672WLMi 1.73GHz

אני ממליץ אם בתקציב שלך אתה יכול להגיע ל7K אז לך על המחשב הבא

http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=2750&catcode=507

פורסם
  • מחבר

תשכח מזה יקר מידי בשבילי מה אתה אומר על הACER 4702?

פורסם
  • מחבר

אהה שחכתי לציין כי התקציב שלי הוא 3500.. אבל תראו את זה כך. אני קונה את המחשב בארה''ב ושמה המחיר יהיה הרבה יותר זול שאני אוכל להרשות לעצמי, אבל מה אל תדפקו לי מחשב של איזה 7000-9000 כיגם שמה לא יהיה לי מספיק בשביל זה... אז תביאו איזה מחשב פה ב5000-6000 ... ואז אני אוכל להרשות לעצמי אותו... בכל מקרה אני נעול על חברת ACER ולא רוצה חברה אחרת, אני מתעסק בגרפיקה לכן אני רוצה רק PENTIUM M וזיכרון של 1GB מינימום.... אם יש לכם הצעות אני אשמח לשמוע ואני אודה לכם על כך...

פורסם

התקציב בכותרת של ההודעה בבקשה.

אתה יכול לערוך את ההודעה הראשונה על ידי כפתור העריכה.

פורסם

אני אינני מבין כל כך גדול במחשבים הניידים, לכן אני צריך את עזרתכם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, בארה''ב, בסביבות ה700-900 דולר, אני רוצה רק פנטיום M , וזיכרון של מינימום ג'יגה. אה ומחשב של חברת ACER, אם תוכלו להציע לי מחשבים, אני אשמח מאוד ואודה לכם על כך

רועי תגלוש לאתר של DELL יש שם כמה הצעות שיתאימו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים