עבור לתוכן

DFI או DS3

Featured Replies

פורסם

איזה לוח אם יותר כדי שהיה יציב ובעתיד האפשר אובר טוב ומתקוון גם לשדרג בעתיד מ 6400 ל6800 אז

פורסם

הDS3 כרגע מאפשר פונקציות רחבות יותר, וכרגע הציג הרבה פחות בעיות תאימות.

פורסם

אני אישית מעדיף את הDFI (ובגלל זה לקחתי אותו), אבל יש לו 2 בעיות (שיפתרו בBIOS הבא)

אפשר להגיד לFSB גבוה רק עם שמים את הזכרונות על 4:3, לטובת המעבד, מה שמוריד את המהירות של הזיכרון מאוד (אולי זה רק עם E6400, לא יודע), ועם הBIOS הנוכחי 370 זה פחות או יותר הגבול

פורסם

הDS3 כרגע מאפשר פונקציות רחבות יותר, וכרגע הציג הרבה פחות בעיות תאימות.

ל-DFI יש יותר אופציות כוונון עדין (Tweaking) ובביוס 816 האופציות רק גדלות

פורסם
  • מחבר

אז מה לקחת למשחקים?

פורסם

סוף סוף מישהו פותח דיון בנושא ! עמדתי לפתוח אחד בעצמי... ולעניין , תאמת , הDFI באמת גמיש מאוד מבחינת ביוס (לא מניסיון אישי שלי , ממה שאומרים , ולפי הביקורת על הLAN PARTY שמיועד בכלל למעבדיי AMD SOCKET 939 ) , אבל מצד שני אנשים עלולים להתבלבל מכמות האופציות (זה ביוס , אין מקום להסברים שאפשר להשהות את העכבר ויופיע הסבר...) , לנסות לשחק איתן ועלולים בטעות לשרוף משהו , לעומת זאת הDS3 מציע פחות אפשרות ביוס אבל מה שאתה רוצה נמצא שם אם אני לא טועה , פחות מבINFINITY אבל מספיק בהחלט , בכל מקרה , אני עצמי קונה מחשב בקרוב ואני חושב שהוא יכיל את הDS3 , המון שיאים נשברו איתו , מצד שני הוא יותר יקר מהDFI באיזה 200 שקל , אז אני כבר לא יודע מי עדיף תלוי את מי אתה שואל , OMRIJ למשל (האיש שחולק את עול ניהול הפורום הזה עם ליאור) מעדיף את הDSים (3 , או 4 אם אתה צריך המון יציאות) , מצד שני יש המון משתמשים שמעדיפים את הINFINITY FOR LGA 775/G , בקיצור , תיסבוכת...

פורסם

למען האמת הDS3 זול מהDFI בכ50-100 ש"ח ברוב המקומות שראיתי... הDS4 יקר מהDFI בכ100 ש"ח...

לDFI יש יותר פיצ'רים ותמיכה בSLI\CF אבל ממה שקראתי גם הרבה מאוד בעיות...

לעומת זאת הDS3 הוא OC מצויין עם חיסרון של התחממות הגשר הצפוני... (בDS4 יש היט פיפס שמטפל בזה)

ככה שאת הכרטיס צריך לבחור לפי שימושים... מתכנן מערך SLI\CF לך על DFI, מתכנן OC חזק לך על DS3

אבל שום דבר לא סגור בגלל שכל הביוסים עדיין מתעדכנים ככה שכל בחירה תהיה ניחוש טוב ;)

אני אישית אחרי סקר שוק החלטתי להשקיע עוד טיפה ולקנות DS4 בשביל היציבות לאורך זמן (מחשב שצריך לחיות 4-5 שנים)

אבל גם זה היה בחצי ניחוש ככה שאני מקווה לטוב :smile1:

פורסם

גם הDS4 תומך בCF.

פורסם

אתה בטוח? אני הבנתי שכל ה965P לא תומכים בCS...

פורסם

אני לא בטוח אם הביוס בא מוכן לCF, אבל יש לו שני חריצי PCIE X16. אתה מוזמן לבדוק באתר של גיגהביט.

פורסם

כן אני יודע שיש לו (גם אני חשבתי על זה בהתחלה :silly:) אבל קראתי שכל ה965P לא יתמכו...

פורסם

אחרי צריבת ביוס הוא בטוח יתמוך.

השאלה היא אם הוא יתמוך לפני.

פורסם

את זה אני כבר לא יודע :-X נחכה לראות מישהו עם DS4 שינסה ;D

פורסם

אני קונה מחשב בקרוב ואני לא מתכנן על CF או SLI , אני אקנא ואעשה את הבדיקה בשביל כולנו , ממילא תכננתי DS3 אז כבר שיהייה 4

פורסם

לא זה ולא זה

תמורת עוד 400-600 ש"ח תקבלו לוח מן הטובים בעולם שיתאים גם למעבדי הדור הבא מרובי הליבות

http://www.vr-zone.com/index.php?i=3763

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים