פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו .תודה בכל אופן.
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=23%3baction=display%3bthreadid=43303מדריך להפעלת ה dma
פורסם 2006 באוגוסט 2619 שנים מחבר 1024 זה היה בסדר גמור ופתאום זה התחיל לעשות בעיות בתוך הכוננים הכל מהר רק כשאני רוצה להיכנס לכוננים מבחוץ יש בעיה של איטיות
פורסם 2006 באוגוסט 2819 שנים מחבר זאת אומרת מהמחשב שלי ואז לכוננים יש לציין שיש לי 3 כוננים 2 sata ואחד ide לא עמוסים וחוץ מזה הם בסדר בתוך הכוננים אני מדפדף רגיל ומבצע פעולות רגיל דרך אגב : כשאני עושה אחורה וקדימה להיכנס לכונן ולצאת ממנו אין לי בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמסך של המחשב שלי
פורסם 2006 באוגוסט 3119 שנים מחבר מצטער על התגובה המאוחרת אבל כן , יכול להיות שזה בגלל שיש לי הרבה דברים והספק לא מספק מספיק חשמל ?
פורסם 2006 בספטמבר 119 שנים בNTFS יש אפשרות לIndexing בכל אחד מהכוננים. (משפר את "חווית החיפוש").לחיצה ימינת על כונן מסויים, ואז נכנסים לproperties, למטה תבטל את הindexing, תפעיל מחדש ונראה אם השתפר משהו.
פורסם 2006 בספטמבר 219 שנים מחבר וואלה זה לא זה אחי. יותר מזה יש לי כונן אחד ריק וגם שם הוא הוא איטי עד שהוא פותח את הכונן השתגעתי כבר .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.