פורסם 2006 באוגוסט 2519 שנים שלום לכולם, אז ככה:קניתי מחשב חדש, לוח אם של ASUS M2N-E התקנתי עליו את הדריבר שהיה בדיסק של הדריברים, וגם הורדתי את הדריבר המעודכן. (SoundMax)אני מנסה לעשות סטריאו מיקס (מערבל סטריאו) כדי להשמיע לחבר שלי שירים דרך המסנג'ר / אי סי קיו.אני מגדיר הכל, מפעיל את הסטריאו מיקס כמו שצריך, מסמן אותו שיפעל, הכל טוב ויפה.רק מה? חבר שלי לא שומע כלום וזה גם לא מסמן לי שהוא שומע.יש לציין שהמחשב שלי חדש (לא יודע אם זה משנה משהו), אבל במחשב הישן הכל עבד כמו שצריך שעשיתי בדיוק אותו דבר.מישהו יודע מה הבעיה?אני מצרף תמונה שתראו שהגדרתי נכון.תודה ענקית לכל העוזרים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים מחבר אני יודע שאסור להקפיץ, פשוט אין טעם לפתוח סתם עוד נושא.אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים בגרסה המקורית של ווינדוס , באנגלית , כתוב שם Mute (השתק) .אני לא יודע למה תרגמו את זה ל"בחר" .
פורסם 2007 בינואר 2618 שנים מחבר מצטער שאני מקפיץ אחרי כל כך הרבה זמן, אבל למישהו יש מושג מה הבעיה?פשוט חשבתי שזה מיותר לפתוח ת'רד חדש.שבת שלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.