עבור לתוכן

מסך " chi mei 22

Featured Replies

פורסם

שלום לכל העוזרים והעוזרות.

אני עומד לםני קבלת מחשב חדש שהזמנתי, והזמנתי אותו בלי מסך (עשיתי עם אבא שלי עסקה שהוא מספק ת'מחשב ואני את המסך).

המחשב יהיה כמובן בחדר שלי, והמטרה היא שהמסך יתפקד כמסך המחשב, וכטלוויזיה ( + כרטיס טלוויזיה).

רציתי מסך כמה שיותר גדול, כמובן, אבל המחיר מנע בעדי לחשוב מעבר ל 19", עד שראיתי מסך חדש של חברה לא מוכרת: CHI MEI, והוא בפורמט רחב.

וזה הלינק אל המפרט שלו + תמונה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

רציתי לדעת האם הוא שווה משהו, (גם אם הוא לא ברמה של LG וכאלה...), והאם הוא שווה קנייה.

בנוסך אני צריך לבחור כרטיס טלוויזיה, ואני לא מבין בזה יותר מדי, אבל אני מעוניין שהתצוגה תהיה ברורה שמה שיותר, כמו בשידורים של yes (אני ייחבר אל הכרטיס את הקיו מהממיר), אז אני ישמח אם תעזרו לי לבחור כרטיס טוב,(וכמובן מה הטווח מחירים, כי אני לא מעוניין לפשוט רגל, אלא פשוט לצפות בטלוויזיה במסך המחשב).

אני יודע שאני כותב הרבה סוגריים, אבל את הבגרות שלי בחיבור כבר סיימתי- אז סליחה מראש.

תודה רבה רבה רבה,

MORIEL

פורסם

הנתונים שלו טובים.לך לKSP ותנסה להתרשם ממנו בתצוגה,אם יראה לך ,לך על זה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך, חשבתי כבר שתגיד שזה לא מותג, וכו'...

אז תודה

MORIEL

פורסם

בלי שום קשר למותג או לא (כי גם בתחום הזה יש הפתעות)

המסכים האלו פשוט לא טובים מספיק. ראיתי כמה מהם |: הצבעים לא משהו.

אם מחפשים חלופה זולה, אני ממליץ בחום על המסכים של NU-Tech

פורסם

ראית כמה מהם,אבל ראית את זה?

פורסם

כן

ראיתי את זה, את ה 19 הרחב (937A), את ה 17 (743A) ובעצם רק את ה 20" הרגיל לא יצא לי לראות.

הם לא משהו בכלל

פורסם

טוב,אבל תזכור שהם מחוברים במפצל ומי יודע איך הם כוונו.

פורסם

אמרתי שראיתי אותם בחנויות? לא.

אני לא מתייחס לאיכות גרועה של מסך בחנות.

את ה 22.1 ראיתי אצל חבר שהתפתה לקנות בגלל המחיר הנמוך

את השניים האחרים ראיתי אצל דוד שלי, שהשיג במחיר ממש נמוך בשביל למכור לאנשים. מכיוון שאני יכול לקבל את זה במחיר שהוא מקבל, שאלתי אם המסכים האלו שווים משהו

הוא אמר לי חד וחלק- "אל תתקרב לזבל הזה"

פורסם
  • מחבר

תגידו, אתם נהנים לאכזב אנשים ???

פורסם

פורסם

עדיף שתתאכזב עכשיו מאשר אחרי שהוצאת כסף רב על מסך גרוע...

פורסם

דבר ראשון- בדיוק מה שתמיד מחייך אמר

דבר שני- אני לא מקבל על זה כסף/תמלוגים. האינטרס שלי הוא שלא תבזבז כסף על זבל, ואח"כ תחשוב "איזה פורום של מניאקים"

פה עוזרים. זה הכל.

פורסם

בקרוב יהיו כבר מסכי Dell\Acer ו-ViewSonic עם אותו פאנל של "CMO 22 שיש בCMV 221D. סה"כ המחיר תואם לביצועי המסך.

בדף הנתונים של המסך בKSP יש טעות, למסך ניגודיות 800:1 ובהירות 330cdm2 (נתוני יצרן). פאנל 6ביט.

פורסם

רגע - אתה רוצה שיגידו לך שהמסך מעולה, תקנה אותו, ואז תחזור לפורום ותגיד שהוא גרוע ותתבכיין שלא הזהירו אותך מראש? אתה יכול לא להאמין למה שאנשים אומרים פה, גם אופציה.

ובקשר למחיר, אולי זה too good to be true, תחשוב על זה. במחיר הזה יש לך מסכי 17 סופר איכותיים, או מסכי 19 איכותיים מאוד. אם המסך הזה היה טוב מאוד החברה לא הייתה מהססת להצמיד לו תג מחיר של מעל 3,000 שקל והוא היה נמכר יפה מאוד.

פורסם

המשפט You get what you pay for אומר לך משהו?

אין שום דבר בחינם, עם אתה רוצה איכות אז תיהיה מוכן גם להשקיע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים